dilluns, 7 de setembre del 2015

1987-PEDRO SÁNCHEZ, SE SENT CATALANISTA, PERÒ NO DE LA CATALUNYA DEL 3%

El secretari general del PSOE ha declarat i va insistir en les diverses  sensibilitats i  diferents maneres de sentir-se català però que de cap manera, ningú te dret a infringir la llei, ni a robar a Catalunya a la gent honrada.

En aquesta línia del seu discurs,  es va mostrar essencialment  crític  en el casos de corrupció que esquitxen a la cúpula del moviment soberanista. Diuen de que Espanya els roba,  però  els que ens roben, tenen noms  i cognoms i estant en els partits  d’en Mas i d’en Rajoy. Catalunya és de tots els catalans, menys d’aquells que varen confondre lo públic amb  el seu patrimoni personal.  

Va advertir sobre la fallida emocional  de tots els catalans  i  dels espanyols i el risc que pot reportar l’aventura d’en Mas, ja que suposa un perill  real  i no es tant sols una amenaça de una sortida del euro i de la Unió Europea, sinó una forta apujada de més impostos  per l’Estat d’en Mas i en canvi molts menys  serveis per els catalans.

I l’Iceta va reprovar amb en Mas, de que no doni la cara en les eleccions del 27-S, ja que s’amaga  dins de un quart lloc en la llista Junts pel Si, doncs aleshores de cap manera es mereix de que continuí amb la seva absurda pretensió, de voler tornar a ser el president de la Generalitat de Catalunya.

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada