dimecres, 9 de setembre del 2015

1994-BBVA ALERTA DE QUE AMB EL DESAFIO DE MAS, AUGMENTA LA PRIMA DE RISC

Ja que segons els serveis d’estudis de la entitat financera, senyala que malgrat  la caiguda del preu del  petroli, la política monetària del BCE i la reducció del IRPF, que  l’aventura d’en Mas i encara que ell ens asseguri, però sense cap base creïble fins avui dia  que ens ho demostri de cap manera i per les perspectives, no tot seran flors i violes tal com ell ens vol fer creure,  ja que als catalans es veu de que ens ha pres  per babaus, per què la mateixa s’ha encarit  amb 60 punts  més que la italiana i tot per el 27-S que segons en Mas i com sempre somiant, ens ha de portar a la terra de promissió, malgrat la incertesa  política que estant  generant les eleccions catalanes i com també les generals  i el seu impacte tant  en les decisions de inversions, com en el de consum privat.

Malgrat  de que el creixement continua, el banc ha detectat ja  una desaceració per què el PIB del tercer trimestre, serà del 0,6% davant  del 1% registrat en els dos trimestres anteriors. L’empleo  també  es veurà afectat  i només creixerà dues dècimes o sigui màxim uns 34.000 més de llocs de treball.

Els registres negatius del mercat laboral del agost, amb una forta destrucció de llocs de treball després de dos anys consecutius  de creació, confirmen la desaceració de la economia espanyola.

O sigui de que aquest es el viatge a la Itaca real i tot lo altre son milongues, i que ens hi vol portar en Mas, sinó de grat, per força, amb els seus esperits de grandesa i amb el timó  que diuen que sempre te penjat al seu despatx.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada