dissabte, 12 de setembre del 2015

2004-DE BIEN NACIDO, ES SER AGRADECIDO

Doncs jo soc un català més, que mai s’ha sentit estranger dins de  Espanya, tal com ens acaba de titllar el somiatruites d’en Mas i com si ell parlés en nom del 100% dels catalans, quan segons la recent enquesta de Sigma Dos, un 58% demana amb en Mas que dimiteixi ja de una punyetera vegada, si no aconsegueix una majoria absoluta, però raonable i no els 68 esquifits diputats, que ell es pensa que ja en te més que suficient, per poder proclamar unilateralment la seva tant somiada República Catalana Independent, tal com li va preguntar Iceta, en la seva intervenció en la Diputació Permanent del Parlament de Catalunya i que ell va fer veure que no havia sentit la pregunta.

I com que la pela es la pela, us farè saber del per què de la meva afirmació tant rotunda i és de que us puc ben assegurar que amb el modest negoci que varem explotar durant molts anys junt amb  la meva esposa, qepr, varem vendre sempre molt més al restant d’Espanya, que no pas a Catalunya, o sigui de que el “petit” patrimoni que al final varem poder aconseguir, fins que per la edat ja ens varem jubilar i tot només va ser gràcies als mal amanits (segon en Mas), dels “castellans”.

El nostre negoci, que portava el nom comercial de CASAL SANT JORDI i que el varem començar a explotar durant la època franquista quin nom i que malgrat  estar escrit en català, a la oficina del Ministeri de Comerç de Madrid, no ens varen posar cap mena de impediment en registrar-lo oficialment, com a “patent i marca”.

O sigui que no ens va pas succeir, com aquell  pobre de Barcelona que per haver posat al seu establiment el rètol “Jamones Julio” li varen fotre la gran multa, al estar escrit en castellà.

Llegit a la premsa: Aragó: Donarà 90 milions d’euros a 15.000 families, com a Renda Bàsica i com un “salari mìnim”, per tal de proporcionar  ingressos, a les que no tinguin recursos degut a al crisis, al atur o a la precarietat laboral i així puguin viure amb dignitat.

El veurem mai aquest “detalllet” a Catalunya?, jo estic segur de que NO, mentre ens governi en Mas. Per ell, la seva malaltisa obsessiò i de bell antuvi, es només crear noves ambaixades i que jo sempre he demostrat de que no serveixen per res i sobretot, estaments per un “possible” Estat.

I el que faltava per el duro. Ensenyament va contestar al TSJC de que els 7.000 ordinadors utilitzats per la “costellada” del 9-N i que varen costar “només”, 2,8 milions d’euros, es varen comprar per poder sol·lucionar els problemes TIC “recurrents de les escoles”, per demostrar que de cap manera  es  varen comprar  especialment per el 9-N, sinó que va ser per poder cobrir, una necessitat de les escoles.

Irene Rigau,  que se’t ha  vist el llautó.

PERE PÍ CABANES - Sant Hipòlit  de Voltregà 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada