dilluns, 14 de setembre del 2015

2007-ARTUR MAS I LA REVOLUCIO FRANCESA

Diu que governi qui governi a Catalunya, sigui de dretes com d’esquerres, no podrà incrementar  mai la inversió social,  si no es mitjançant un estat propi, això es el que ens acaba d’aclarir.
Ara be, i segons el llibre d’en Borrell, aquest bon home, se’ns ha gastat 20.000 milions de euros dels 65.0000 milions que ja deu la Generalitat, amb únicament propaganda independentista, per què  per  ell, es veu que es primordial aquesta seva ceba que ja no el deixa dormir i sobretot ni a  governar, de  fa només 3 anys, de voler portar, si no de grat per força als catalans, a la “tierra prometida” tal com va fer Moisès, enlloc de complir amb els seus deures de governant ja que per això  -i crec de que en mala hora-  se’l va elegir i no per fer volar coloms constantment i intentar convertir en realitat, els seus somnis  de grandesa. Diu que de cap manera, la renda de ciutadania,  no ha de generar de que es “visqui de un subsidi” i aposta per aplicar el model laboral  de “flexiseguretat de Centreeuropa”, cosa que també només ho deu haver també somiat, per què des de que ens governa, nomes s’ha preocupat de una sola cosa, però mai ni de intentar fer-ho  en favor dels catalans, ja que per això se’l paga escrupolosament cada mes.
Ah! i també  va aclarir, de que l’elevat índex d’atur, es  el resultat de “polítiques equivocades” o sigui que ell mateix es va tirar  pedres a sobre de la seva mateixa teulada, per què en el seu programa electoral assegurava, que ell es comprometia a rebaixar i fortament, les taxes de atur que hi havia, que de cap manera ha complert, per la qual cosa, aquestes “politiques equivocades” nomes les pot haver aplicat ell, d’ençà  que ens governa.
I a més abonament: Diu que a la Catalunya Independent, també hi haurà subsidis, però que la gent no s’ha d’acostumar a viure de subsidis, el que vol dir que, aquests duraran de Nadal a Sant Esteve. Ja no sé si qualificar-lo d’amnèsic, o de poca vergonya. Que es pensa de que la gent hi gaudeix vivint de subsidis? El que la gent vol és un lloc de treball i guanyar-se’ls. Però en Mas és el president que més llocs de treball ha destruït a Catalunya en els darrers 40 anys, mentre ell, com he dit abans, es rebenta els calés públics a desenes de milions, amb la seva paranoia segregacionista. Llàstima que no estem en un país democràtic, i el podéssim fer fora els ciutadans, recollint un determinat número de signatures, com passa en TOTES les democràcies autèntiques, i no se’m digui que això ja existeix aquí, perquè el que ho digui passarà per tonto o per ignorant. Si algú vol presentar signatures al Parlament, al Congrés, al Senat, o a la Justícia, ni que siguin 10 milions, es trobarà amb la cèlebre resposta “No se admite a trámite”, tal com va signar la Cèlia Villalobos com a vicepresidenta del Congres dels Diputat, quan se li varen presentar més de 500.000 firmes, exigint la eliminació de totes les mamandurries que els mateixos diputats s’han anat autoconcedint, veieu que per això si que es podria fer un plebiscit,  el que demostra de que  ja s’ha provat. I au, fes-te fotre.
I, és clar, com tots, supedita totes les millores socials i laborals a Catalunya, a assolir PRIMER, la independència. Que ja ens coneixem, mestre, que ja ens coneixem... Amb el sistema "democràtic" existent, que no obliga a res als líders que prometen el que sigui, si després no ho compleixen, és que no ho havíem entès bé, o que trèiem les paraules fora de context.                               

PERE PÍ CABANES - Sant Hipòlit de Voltregà   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada