dilluns, 14 de setembre del 2015

2011-RAÜL ROMEVA, VA TRAIR AL SEU AMIC JOAN HERRERA

Doncs quatre mesos abans que fos designat cap de cartell del  “poti, poti” d’en Mas i malgrat de que encara dos mesos abans, era totalment un desconegut, es va donar de baixa com a militant de ICV, a on hi havia estat 10 anys, gaudint de la mamella de ser eurodiputat per aquest partit i que va presentar la dimissió per “problemes familiars” per què li va assegurar a Herrera, de que és  volia dedicar exclusivament, més que fins ara, a la seva dona Diana i a les dues filles ( Elda i Noah), però  varen tenir una conversa un xic tensa, doncs els dos eren amics i de fa molt de temps. Això, l’Herrera ho ha confirmat, però ja ha manifestat  de que no en vol pas parlar.

Joan Herrera líder de la formació, li va fotre per el broc gros i  sense embuts: Em promets de que no t’integraràs en cap altre partit? I ell li va prometre solemnement: No aniré mai en cap altre partit. Efectivament, quatre mesos després, ja era la icona soberanista, malgrat haver nascut a Madrid i a on el matrimoni hi va passar tres anys, però i per algunes de les seves declaracions, a la hora de la veritat, sembla que vol disputar amb en Mas, qui dels dos seria al final realment el president de la Generalitat, en el cas,  per mi improbable, de que Junts pel Si, guanyessin  aquestes  eleccions del 27-S, malgrat de que David Fernández ex líder de la CUP sempre ha assegurat de que ells mai recolzaran la candidatura d’en Mas i en canvi si, la de Romeva, ja que per ara els aplaudiments mes forts, sempre se’ls emporta en Romeva, per emprenyament d’en Mas, que ja es creia de que tenia peix al cove,  tal com acostumava a dir sempre el seu pare polític, el Ex Molt Honorable, ja que Mas es veu de que es creia realment, de que els quatre que ell mateix  va posar al seu davant i d’en Junqueras a la llista, només hi eren per fer el paperot assignat de titelles i ara es veu de que li ha sortit, la criada respondona.

A Romeva se’l considera un home íntegre i d’esquerres i aleshores molts no se’n saben avenir que hagi arribat a pactar amb Mas, al que tant havia criticat i fort al Parlament de Catalunya, quan era diputat per ICV i sobretot per les retallades d’en Mas, ho potser l’haurà posseït  l’esperit del seu oncle-avi Pau Romeva, que el 1931 va ser un dels fundadors  de Unió Democràtica de Catalunya. O per què es presta  com a  coartada  per dissimular  l’escalabrada de CDC.

Els que coneixen a Romeva, asseguren de que per ell, aquesta la aliança es “antinatural”  i només te com a fi, únicament aconseguir la independència. Aquest es un moment excepcional, després  “ja es separaran”.

Ah! per fi he sabut el motiu del per què d’aquella tant forta abraçada entre  David Fernández  i en Mas, i va ser per “celebrar el gran  èxit”, de la costellada del 9-N.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada