divendres, 18 de setembre del 2015

2021-XAVIER SALA I MARTIN, UN MALCRIAT?

Aquest economista, ex directiu del Barça i favorable a la independència, ha refusat reiteradament, un debat televisiu o radiofónic, relacionat amb les conseqüències  econòmiques reals de la secessió catalana, ja que el seu oponent, no creu de cap manera amb les bondats amb que la “venen” els soberanistes, sense però mai haver-les demostrat fefaentment, un cara a cara amb Luis Garicano, un altre expert i reconegut economista, però que te, segons ell, el “pecat original” de que assessora a Albert Rivera, amb al excusa tan pueril i amb la contestaciò de un veritable malcriat, de que, ell no discuteix amb matons de barri, ja que assegura de que la pressiò exercida  per Ciutadans, és xulesca, de barri  i propia de macarras, quin comentari va incitar a  Garicano.

Que poca raó ha de tenir en Sala i Martin, que més aviat es conegut per el seu gran stock d’americanes que diversifica i que la majoria ratllen, sempre però segons el meu humil criteri, en el ridícul més espantós i que ell sembla que ni se n’ha donat compte,  doncs segurament que és  deu creure de que amb l’exhibició  habitual que fa de les mateixes,  tant farda, que per desvirtuar a un adversari polític l’ha de insultar, enlloc de anar a defensar els arguments que és contradien totalment amb els del seu oponent, malgrat de que ara en Sala i Martin aclareix, que de cap manera volia  desqualificar al seu col·lega de professió, sinó al president de  Ciutadans, el que confirma de què l’insult segueix en peu  i que  només s’avindria a prendre part en un debat, però acadèmic i  amb  més participants, però de un perfil internacional, ja que assegura de que el seu oponent, l’únic objectiu es guanyar vots, que jo crec i sempre dins de la meva habitual modèstia, que es el que acostumen a fer tots els  que prenen part en les campanyes electorals, en las que dubto que ningú hi vagi mai només, amb tanta bona fe i com si fos un hijo de Maria.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

1 comentari:

  1. Vostè sap que Sala Martín és catedràtic a la Columbia University? Res només un apunt...Que parlar és molt fàcil! I a més, que no diuen barbaritats des de l'altra banda? Que no diu bestieses Felipe González, Aznar i altres.... Ah ja ho sé perquè deu ser del PP. Doncs felicitats perquè tornaran a guanyar les eleccions a Espanya! Miquel

    ResponElimina