dimecres, 23 de setembre del 2015

2038-LA LESIÓ DE RAFINHA

Jo crec de que al  Reglament Oficial de Futbol, tant la Federació Espanyola de Futbol, com la Uefa o com la Fifa,  hi haurien de introduir un article, però molt concret, sobre les lesions importants que un jugador produeixi amb un altre en un partit, i amb molt més motiu per les conseqüències que li han reportat al pobre Rafinha, que apart de la operació que per aquest motiu  ha sofert, ara a més a més, s’haurà  d’estar uns sis mesos sense poder jugar i en canvi el culpable de la brutal entrada i per el darrera, en va sortir amb una simple targeta groga, o sigui que ni tant sols va ser expulsat del partit i amb una de vermella directa, com realment es mereixia.

En la vida civil, si una persona per una baralla o per els motius que siguin, produeix lesions  de una certa importància amb un altre, com a mínim és jutjat i segur que va a passar una temporada a la garjola.

Jo no demano tant, però crec de que seria del tot just, de que el que en un  partit de futbol lesionés  amb una altre i amb la gravetat com el cas que comento, el mateix temps que el lesionat no pugui tornar a jugar, l’altre tindria de quedar desqualificat i també sense no poder tornar a jugar en el seu equip, fins que el lesionat ja fos donat d’alta i podés tornar a jugar.

Per què en aquest cas concret, els únics que han sortit i fortament perjudicats, han  estat el jugador i el Barça i en canvi el culpable, se’n ha anat de ”rosites” i amb una simple targeta  groga a i a tornar  a jugar a veure si en un proper partit, en torna a lesionar amb un altre. Segur de que i a partir d’aleshores, es miraria una mica més,  abans de lesionar amb un altre jugador.

Tots encara recordem aquell jugador tant “brut” del Atlètic de Bilbao i que era no recordo el nom, però que  no en va tenir prou de lesionar brutalment a Maradona, que poc tempos després li va tocar el torn i amb la  mateixa lesió  a  Schuster.

PERE PÍ  CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada