dimarts, 29 de setembre del 2015

2059-LA CUP, ES PENSA DE QUE ENCARA ESTEM ABANS DEL 18 DE JULIOL DEL 1936?

O és de que encara van amb  un rellotge de sorra, per què quan he llegit el seu programa, m’he esgarrifat.

A grosso modo i si arribesin a governar, en principi el que implantarien: Sortir del euro, no pagar el deute i nacionalitzar bancs i empreses. Però aquesta bona gent, en quina època es  pensen que estant vivint?.

No els recorda res, el que també varen prometre a Grecia, abans de les eleccions i amb els que les varen guanyar, una mena de succedani de Podemos i al final, el que els han fet arribar a gruar i agenollar als que prometien l’oro i el moro, per tal de que la Uniò Europea, els hi faci, un ja tercer rescat. I sense el recolzament del Banc Central Europeu, de on treurien els calés, per tal de poder fer quadrar els Pressupostos Generals del Estat?.  Tampoc voldrien de  que s’utilitzi l’euro.

I si ja assegurem que de cap manera pensem no pagar el que ja devem, a on podrem anar a pidolar, com ara per exemple es trova en Mas, que sort en te dels prestams a interès “0”, que l’Estat Central fa a les Comunitats Autònomes.

Nacionalitzar la Banca: Això ja ho portava al seu programa el PSOE, quan va guanyar i per majoría absoluta les eleccions generals, l’any 1982 i sort de que un altre socialista en Miterrand, ho havia intentat abans a França i al convertir-se en un veritable i total fracàs, va tenir de fer marxa enrera i a la vista de tot això, en Miquel Boyer, el ministre d’Economia, va poder treure del cap aquest projecte,  amb en Felipe González.

I a més a més, us imagineu i per un moment, de qué una empresa necesita una facilitat crediticia  i que  l’ha tingués de demanar a la denostada burRocràcia oficial,  en que tot sempre son pegas?.

Tampoc volen formar part de la OTAN, el mateix que havia proposat en Felipe González quan estava a l’oposició  i quan va arribar a governar, es va donar compte de l’atzagaiada que anava a cometre i després i a corre-cuita, va tenir de organitzar un referèdum, per tal de poder-se  desfer del tracte i de cara a la seva clientela.

I la CUP avala la secessió unilateral, com en Mas, o sigui sense ni negociar, però per tots  els Països Catalans i  per tal  de poder “alliberar-los”  dels Estats ocupants.  I ells ja saben de si els altres catalans, en volen ser d’aquest nou país de les meravelles?, per què tots ja sabem de que per exemple  els  valencians, sempre han dit de què: abans moros que catalans.

Jornades laborals de nomès 30 hores i implantar la jubilació als 60 anys. O sigui, sempre parlant de miracles i totes les ofertes, fetes  només  de cara  a la galeria, aprofitant-se  de la crisis  que ja fa anys que patim i ells es creuen de que amb la seva vareta màgica ho resoldrien?. Però en mans de qui ens està posant l’Artur Mas? Sort n’hi ha de que aquest minúscul Partit Antisistema, mai  arribarà a governar-nos... llevat de que l’inefable president en funcions que tenim, els hi posi en safata (se lo ponga e bandeja, vamos).       


PERE PÍ CABANES – Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada