dijous, 15 d’octubre del 2015

2107-ELS “AVANTATGES” DE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

José Manuel Lara “Junior” acaba de confirmar, el que ja va assegurar previament el seu pare qepr, Que Editorial Planeta  abandonaría  Catalunya, en el cas d’una hipotètica independència,  doncs tal com ja va dir el seu pare  el 2012  “i jo no soc qui  per rectificar el que ell va dir, a part de què seguim pensant exactament el mateix”.

Per cert que avui i de font fidedigna m’han assegurat, de que el fet de que Artur Mas hagi tingut d’anar a declarar com imputat  en la data del 15 d’octubre, ha estat per què  la seva defensa ho va demanar de que ho podés fer, després de les eleccions del 27-S, o sigui que queden totalment desautoritzats tots aquells que sempre busquen  tres peus al gat.

Quan se’n donaràn compte els catalans de la ceba, de que la independència de Catalunya només beneficia a “la Casta” dels dirigents, i no al poble? Algú pot creure que en assolir la independència seguiríen, per exemple, les imputacions judicials de Mas i Cía, dels Pujol, dels Millet i Montull, dels Sumarroca, dels...? Llavors les judicacions seríen “del país veí” i, per continuar-les, caldría demanar l’extradició dels afectats, cosa que Catalunya mai no faría, és clar. I el poble, què en treuría? I quí pagaría...? Bé. Deixem-ho estar. Tothom ho té molt clar... però cadascú us ho explicarà de diferent manera el que creu que en treuría de la independència. I si no, feu la prova. És com creure que en la Catalunya independent les autopistes seríen gratuites!

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada