dissabte, 17 d’octubre del 2015

2114-HI HA GENT QUE PENSA EN LO QUE ÉS IMPORTANT PELS CATALANS

HI HA GENT QUE PENSA EN LO QUE ÉS IMPORTANT PELS CATALANS, PERÒ LLÀSTIMA QUE NO ESTIGUIN AL PODER!

Opinions encertades, sota el meu punt de vista, que he trobat a El Periódico de Catalunya, avui dia 17 d’Octubre del 2015:

1)400 ALCALDES
400 alcaldes van acompanyar Artur Mas al TSJC. M'hauría emocionat molt mésveure  alcaldes acompanyant als seus conciutadans cap als jutjats  per a casos de desnonaments o preferents, per posar alguns exemples.
Un lector de Castellar del Vallès

2)EL MÉS IMPORTANT ÉS EL BENESTAR DELS CATALANS, SR. MAS
ARTUR MAS S’HA PROPOSAT PASSAR A LA HISTÒRIA com el president que porti  Catalunya a la independència. S’oblida que va ser elegit (cada vegada amb menys vots) per governar i solucionar problèmes preocupants pels catalans, com la Sanitat, l’Atur, la corrupció, entre altres. El més important i prioritari és el benestar dels catalans, sr. Mas.
Un lector de La Pobla de Montornès

3)EL SR. MAS JA HA ADVERTIT “A QUIEN CORRESPONDA”, QUE SI LA SENTÈNCIA DELS TRIBUNALS A LA SEVA IMPUTACIÓ PER PRESUMPTA DESOBEDIÈNCIA, CONSIDERA QUE NO LI ÉS FAVORABLE, TAMBÉ LA DESOBEIRÀ.
Seguint per aquest camí, podriem dir que, al dia d’avui, les úniques lleis que el sr. Mas acata sense reserves són, la Llei de la Gravetat, i la Llei de Supervivència, les quals, sort que no provenen de Madrid, perquè si fós així, segur que també les desobeiría. Deu voler guanyar “el balón de oro” pel número de lleis presumptament  desobeides!

Jordi Pi Solsona
(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada