dimarts, 20 d’octubre del 2015

2122-EL CLUB DELS SERVEIS PRESTATS, CARME FORCADELL, LA NOVA PRESIDENTA DEL PÀRLAMENT?

O sigui que ja li agraeixen i li paguen amb escreix, per els  servicios prestados, ja que ha estat proposada per Oriol Junqueras el líder de ERC, doncs si arriba a ocupar aquest “honorífic” càrrec, per la qual cosa , però i com en Mas, també necessita el recolzament de la  CUP, ja li resolen i per tota la seva  vida, els seus possibles problemes econòmics.

Ara be i tocant de peus a terra, aquesta senyora ja està degudament capacitada per ocupar aquest alt càrrec?, cosa que jo i de bell antuvi ho dubto del tot,  a on sempre s’ha de demostrar una total imparcialitat i sobretot envers als que no son de la teva corda, per què mentre va ser la presidenta de l’ANC, va actuar com una total sectària i abans havia  estat regidora per ERC a Sabadell i segons males llengües asseguren, que  hi va passar sense pena ni glòria.

I el maig del 2013 i parlant amb nom de ANC va dir taxativament de que, els seus únics adversaris eren l’Estat Espanyol, així com també els partits espanyols que hi han a Catalunya, Ciutadans i el PP.

I amb aquest currículum, vol pretendre ser una bona e imparcial Presidenta del Parlament?

Les institucions catalanes cada vegada són més sectàries i inclinades cap a un sol cantó. És cert el que diuen, Artur Mas i els seus acòlits han aconseguit dividir els catalans en jacobins i girondins.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada