divendres, 6 de novembre del 2015

2171-CDC AMAGARÀ ALTRA VEGADA LES SEVES SIGLES A LES GENERALS

Convergència tornarà a amagar les seves sigles a les eleccions del proper mes de desembre. La formació d’Artur Mas ha convocat per divendres un Consell Nacional per aprovar la nova marca. Precisament, divendres és el darrer dia per presentar les llistes electorals davant la Junta Electoral.
És el segon cop que Convergència amaga la seva marca electoral. A les passades eleccions al Parlament, CDC es va presentar amb coalició amb ERC sota les sigles de Junts pel sí.
http://www.e-noticies.com/imagenes/pxtrans.gifÉs que Artur màs té vergonya de presentar CDC amb el seu nom, per temor de que les corrupteles que s’estàn destapant últimament, podéssin afectar el vot, si els reconeixen amb el seu propi nom? Ja només li faltava això a en Mas: voler enganyar altra vegada als ciutadans, ocultant la identitat del seu partit, ja en franca devallada! I és que aquest president ha arribat a ser, per mèrit propi i amb nota de cum laude, el summum de la hipocresía política i tot per mantenir-se en el poder, al preu que sigui!

Jordi Pi Solsona

(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada