dilluns, 9 de novembre del 2015

2182-HA ARRIBAT L’HORA DE LA VERITAT

Ara que ja s’ha aprovat i tal com era previsible al Parlament de Catalunya, l’impresentable  document signat per els de Junts pel Si i la CUP i a on entre altres bestieses, s’obliga a Catalunya, amb el trencament total amb  l’Estat espanyol, o sigui  que contempla  la improbable posada en marxa de institucions pròpies de un Estat independent, un període crític en la història d’Espanya, però ara ve i com a les pel·lícules, quan com el maten.

Doncs segons els informes “secrets” dels Ministeris, és així, tal com actuaran contra el desafiament independentista, si es neguen a obeir  les resolucions del Tribunal Constitucional.

Moncloa,  preveu agafar el  control total dels Mossos d’Esquadra, -malgrat  de que les labors  de la Policia Judicial de Catalunya segueixen en mans de la Policia Nacional i de la Guardia Civil- per què segons fons fidedignes,  dels 17.000 que hi han en plantilla, només 300 son els Mossos que ja s’han  declarat totalment independentistes o sigui que els restants  es mantindrien fidels  al ordenament constitucional, aleshores ara ja no m’estranya gens ni mica de que  quan  es va començar a parlar i per primera vegada, del xoc de trens entre el Govern Central  i el de la Generalitat, l’inefable Felip Puig que aleshores era el Conseller de Interior de la Generalitat va declarar  solemnement: És que nosaltres be comptem que d’arribar a aquest punt, els Mossos d’Esquadra ve ens ajudarien. I els seu cap li va contestar: Aquesta no es pas la missió dels Mossos d’Esquadra!.

La Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat  recorreran i per via penal,  contra els responsables directes  de la desobediència, o sigui, la presidenta del  Parlament la Carme Forcadell i el president “en funcions” de la Generalitat l’Artur Mas.

Les remeses de diners, dels  que en Mas ja en te demanats 2.300 milions d’euros i amb caràcter urgent al FLA, o sigui el Fondo de Liquidez de las Autonomias, es suspendran. O sigui que la mateixa ja tindrà problemes seriosos  per poder abonar les nòmines dels seus funcionaris i als proveïdors.

I en Rajoy, ja s’ha assegurat el recolzament de la Comissió Europe i dels principals líders europes.

Per què que segons el Govern Central, la resolució que avui s’ha aprovat al Parlament, es una “inacceptable via que intenta dinamitar la Constitució.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada