dissabte, 28 de novembre del 2015

2246-ARTUR MAS AL FINAL, S’HA TINGUT DE BAIXAR-SE ELS PANTALONS

O sigui de què i malgrat dels seus posats habituals d’homenet, i que de cap manera ho dic pas per la seva estatura, que s’ha tingut de rendir davant l’evidència i complir les condicions que previament ja va signar el seu dia, quan va voler gaudir de les ventatges del FLA, ja que Catalunya accepta, hi ha començat a complir les “condicions”, el control diari de les seves factures per part del ministeri d’Hisenda, i que els diners que rebi del esmentat Fons, no els pugui fer servir de cap manera, per les seves fóbies soberanistes, tal com ha sigut fins ara.

De  moment el Govern Central, ja ha transferit  319 milions d’euros i que 101 milions serviran per pagar, però directament, la factura de les farmàcies del mes de novembre o sigui que encara queda el deute de mesos anteriors, que son  218 milions d’euros.

Ara la Generalitat encara tindrà per cobrar 3.035 milions d’euros, que tal com ja li han informat, se li anirà transferint una part cada mes i durant 10 mesos, però sempre que és continuïi complint  les condicions del Estat.

El deute actual de la Generalitat, arriba prop de la esgarrifosa xifra de 70.000 milions d’euros i encara sort de que la majoria el te amb el Govern de Madrid, que els interessos a pagar son, “0”.

Ah! i per alló de que, Espanya ens roba, resulta de que la Comunitat Autonomica que ha resultat més beneficiada en el repartiment del FLA ordinari de novembre, ha estat, i com sempre,  la Generalitat de Catalunya.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada