dijous, 3 de desembre del 2015

2257-NO HI HA CAP MÉS LEGITIMITAT, QUE LA CONSTITUCIÓ

Ho acaba de manifestar solemnement el Tribunal Constitucional, en la seva sentència aprovada  per unanimitat i que anul·la la desconnexió que pretenien sobre Espanya, en el deplorable  document signat per Junts pel Si i la CUP, i aprovat el 9 de novembre per el Parlament de Catalunya i donant a conèixer de que el mateix, vulnera els articles 1, 2, 9 i 168  de la Carta Magna i fins i tot els articles 1 i 2.4 del Estatut, aprovat per aquesta mateixa Cámara,  que estableix  taxativament de que la Generalitat, sempre actuarà  conforme la Constitució, el que demostra fefaentment, la poca categoria política que tenen aquesta trepa de diputats que el varen signar, que ni tants sols estant assabentats del que els permet o no, l’Estatut.

I malgrat de que l’esmentat Tribunal ja els avisa prèviament, dels possibles problemes que es poden trobar amb la Justícia si desobeeixen la sentència, li ha faltat temps per sortir immediatament la  vicepresidenta del govern de la Generalitat, la Neus Muntè, però cuidant molt les paraules, afirmant de que aquesta sentència, no altera de cap manera, el procés soberanista  que el Govern  porta anys  impulsant a Catalunya,  ja que els efectes politics de la resolució  es mantenen inalterables, malgrat la sentència.

I després quan es trobin una altre vegada, com en Mas, que actualment, està imputat per el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, per els fets de la costellada del  9-N del any passat, segur de que aleshores vindran els gemecs i el victimisme habitual.

I això que ja es diu de que el que avisa, no es traïdor.

Immediatament els mitjans han interviuat a l’Artur Mas sobre el tema, el qual ha manifestat que “la sentència anula l’escrit del Parlament...però no políticament, perquè no es pot anular la voluntat d’un poble, etc.etc.etc. i que, per tant, això els faculta per seguir endavant amb el procés sobiranista i etc.etc.etc.”

Total que, com sempre, per aquests barals ningú no es dóna per aludit, i cadascú a la seva bola. I els carlins que els mati Déu, i si no, perquè els hi posava!, com exposa la popular dita. Aquesta política catalana cada vegada fa més pudor. Serà aquesta la causa de la pestilència que fa uns dies va envaïr Barcelona, i de la que ningú va ser capaç de trobar-hi l’origen? Home, doncs per mi està ben clar, i sense necessitat de consultar cap Agencia Catalana del Medi Ambient!


PERE PÍ ABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada