dissabte, 5 de desembre del 2015

2262-EL TC S'HA PRONUNCIAT

El president en funcions de la Generalitat i la presidenta del Parlament han tirat pel dret, amb la desobediència al Constitucio­nal i desconnectant-se d'Espanya. I ara, com un bumerang, es torna en contra seu.

Penso que la declarado rupturista ha estat una pantomima dig­na dels millors comediants. 

Com és que el president no s'esperava que la desconnexió jurídica i po­lítica amb Espanya no ens porta­ría res de bo? Que no acceptarien de bon grat i buscarien la manera d'invalidar-la? No va sospesar que el TC miraría amb lupa l'encaix amb la Constitució?

Aixó sí, sempre pidolant. Que si el FLA, que si resulta que estan ofesos per qué en la crisi interna­cional del gihadisme el Govern d'Espanya els ha discriminat quant a la seguretat... Pero qué es aixô? O estem dins d'Espanya i exigim el que ens pertany o estem desconnectats i nosaltres solets ens hem d'espavilar. Em dol enormement el ridicul però, sobretot, l'engany perpetrat. Tanta astúcia per no res. I tanta energía per entabanar bona part del país i segrestar els seus sentiments, en una mena de projecte tapadora per encobrir la corrupció, sortint-se'n impunes i fer els comp­tes del gran capità.

C. VILLAR PEREARNAU
Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada