dilluns, 7 de desembre del 2015

2264-LES DIPUTACIONS, UN ALTRE “CEMENTIRI D’ELEFANTS” DE POLÍTICS CADUCATS?

Doncs ja fa tres anys de que els Mossos d’Esquadra, varen irrompre al Ajuntament de Sabadell i altres dependències, per incautar-se de documents sobre la pressumpta  corrupció, en torn al seu alcalde Manuel Bustos i que ja va tenir d’encaixar una condemna per el Cas Mercurio, per una presumpta malversació de fons i que es va atribuir a Bustos, quan era el president de la Federacció de Municipis de Catalunya,  malgrat de què també,  ja està  enjudicitat sobre altres irregularitats.

Doncs l’ ex alcalde, ja s’ha reincorporat i com a funcionari, a la Diputació de Barcelona i ocupa un lloc de treball a la seu del Butlletí Oficial de la Provincia. D’això se’n diuen les “Portes Giratòries”.

 Per què  Bustos, havia sol·licitat de retornar a la seva plaça a la Diputació, el setembre del 2014, a on cobrava 7.000 euros mensuals, per acudir un sol cop i cada  30 dies a la Diputació i al ple de Sabadell.

No ho trobeu potser una mica massa ben pagat aquest lloc de treball i a mès a més,  per tanta poca feina?. Amb aquest sou es podríen pagar sobradament 3 o 4 metges a la Sanitat Pública Catalana, on faríen, sens dubte, millor servei als ciutadans.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada