dimarts, 8 de desembre del 2015

2273-ARA JA SABEM DEL PER QUÈ LA GENERALITAT, NO N’ARROSSEGA MAI NI CINC

I aixó de que asseguren, que encara hauran de continuar pidolant al FLA, per lo menys uns 10 anys més. Però no insisteixen de que abans de un any, Catalunya ja sera independent?
La Generalitat actualment ja podrà disposar dels 3.149  millons del FLA que com  a prèstec tenia demanat i amb caracter urgent i que li acaba de concedir i que li enviarà  màxim el 16 d’aquest mes, el Govern Central i a interes “0”, i que acumulat  al restant del “rescat de tot l’any” arriba ja a la l’esgarrifossa xifra de 50.000 milions durant tota la legislatura, es a dir, a càrrec de tots els espanyols, ja que és el 40% de la totalitat i que segons aquest Pla, s’han repartit les 17 Comunitats Autónomes. O sigui de que actualment la Generalitat, ja te un “petit” deute total de 68.000 milions d’euros.
Es veu de que en Mas i mentre prepara la seva somiada independència, ha decidit i a fons, d’expremer la seva dependència, encara del Estat.
El govern català disposa actualment de 378 alts càrrecs directius i amb unes retribucions superiors i en tots els escalons dels seus homòlecs de la Administració Central, ja que la majoria estan destinats als Estaments d’Estat, per quan Catalunya ja sigui independent, o sigui que com sempre, somiant truites i parlant de miracles.
El president del govern, Rajoy, cobra 78.185 euros anuals i en canvi en Mas i ja de com també es va assignar al seu dia, el sou el Ex Molt Honorable, en cobra 136.835, o sigui un 75% més.
Ara ja no m’extranya gens ni mica, la seva dèria i cagalera en voler  tornar a ser investit com a president de la Generalitat, perquè en una empresa privada, i és a la vista de les seves magnífiques qualitats professionals d’home de empresa, ja que a totes a on havia treballat, abans de viure només que de la política i segons asseguren “males llengues”, no va parar fins que les va  arribar a arruinar i que és tal com esta fent i de fa temps amb Catalunya i ell, de  on tornaria a poder gaudir, d’aquest sucós sou.
Els seus Consellers, reben 103.176 euros anuals, un 50% més que no pas els ministres del Govern Central.
Els secretaris autonomics  guanyen un 23% més que no pas  els secretaris d’Estat.
I els Directors Generals del Govern català,  tenen un sou superior de un 54%  dels directors generals  de la Administració Central.
I a Catalunya tenen mès sou que no pas en Rajoy, el “Comissionat per la Transició Nacional”, els responsables  de les oficines dels expresidents de la Generalitat i com no podia faltar,  els ambaixadors  del govern català  als EE UU i davant de la UE.
I totes aquestes dades han estat donades a conèixer per Convivència  Cívica Catalana.
Per això sempre s’ha dit, de que a Catalunya, lliguem els gossos amb llonganisses.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada