dimarts, 8 de desembre del 2015

2274-I DESPRÉS ENCARA ESPEREN DE QUE LA CUP, RECOLZI AMB EN MAS?

Per què tant en Mas, com el flamant candidat de Democràcia i Llibertat per les properes eleccions del 20-D, el Quico Homs i des de què i per  segona vegada, varen rebutjar de recolzar-lo com a nou president de la Generalitat, només fan que insultar amb aquest partit polític, quan el mateix, ha fet el que no ho fan mai la majoria de partits i és amb complir les seves promeses  electorals, encara que ja ho va dir Tierno Galvan del PSOE, de que les promeses electorals, es fan sempre únicament per no complir-les, ja que i des de el primer dia, varen assegurar de que ma, ni de cap manera el volien com a president i els de Junts pel Si, i des de aleshores, fan mans i mànegues per intentar fer-los baixar del ase, quan i sempre segons el meu humil criteri, crec de que insultant-los, mai ho arribaran a aconseguir.

Algunes de les “perles” que  es poden llegir a la premsa: Homs ataca a la CUP, per indecisa i per xavista i afirma de que la seva candidatura, es una garantia per la pervivència del procés soberanista.

Homs afirma de que Mas, vol ser president  de la Generalitat,  amb dos dels vots de la CUP,  però que això  no  significa  que estiguin disposats  a acceptar les seves polítiques.

Aleshores  pregunto jo: Doncs si això fos veritat,  per què vareu signar i presentar al Parlament aquell “ukase” de document i que malgrat de que va ser aprovat,. ja  està  invalidat per el Tribunal Constitucional?.

Diu que tampoc als de la CUP, els tracta tant acarnissadament  com amb el PP, PSOE, C’s i Podemos,  però  tampoc amb  guant  blanc, tal  com fa amb  els d’ERC.

Segons l’Homs,  la culpa de que Catalunya  estigui sense govern,  és únicament  de la CUP,  però  confia de que el 20-D, ja ni haurà  de govern, si aquests senyors de la CUP, canvien de parer, o en el març i després de una repetició de les eleccions catalanes, que des de l’ independentisme, ja  les jutja com a catastròfiques .   O sigui de que ja es veu a  venir la pedregada que els espera.

Homs també  es va mostrar molt optimista,  ja que espera que no podrà ni acabar la legislatura com a diputat  en el Congres, per què Catalunya, ja serà  independent.

En un míting a Puigcerdà ja va incrementar  els ses atacs a la CUP,  per què va assegurar de que si les idees  de la CUP fossin majoritàries a Catalunya, el resultat seria negatiu per la societat catalana, ja que certament  seriem pobres i pelats,  tal com ja ho son en altres llocs del mon.

També  va criticar  la negativa de la CUP a facilitar la investidura d’en Mas i va advertir als anticapitalistes,  de que “el procés queda encallat” si aposten estrictament per el seu ideari i no volen recolzar aquesta investidura.

El proper dia 27, en sortirem de dubtes.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada