dimecres, 9 de desembre del 2015

2278-QUICO HOMS, FINS I TOT, SOMIA AMB ELS DE LA CUP,

Doncs a la que te la més petita oportunitat, ja els fot a parir i els avisa de que el “procés”, és impracticable sense govern i els crida a investir a Mas i afegeix de que hi hauran anys i segles, per parlar desprès, i discutir el model econòmic.


El cap de llista de Democràcia i Llibertat, el succedani de la desprestigiada Convergència  per les eleccions generals del  20-D,  va tornar a carregar contra els de la CUP,  durant el míting que va fer al poble a on viu, Taradell  -que per cert i tenint en compte el número d’habitants del mateix,  no sembla pas de que en el acte hi hagués un excés  de públic- al no haver encara ajudat a investir amb en Mas i va demanar als anti-capìtalistes,  a centrar “totes les bateries” en la unitat, de  per l’objectiu que és la independència.

I es veu de que el Quico, encara no s’ha assabentat que de que si la majoria de catalans, haguéssim  desitjat la seva somiada  independència, a les eleccions del 27-S ja  els hi hauríem donat la majoria absoluta, als fracassats de Junts  pel Si, quan en canvi es varen tenir de conformar amb  només 62 escons, el que els obliga i des de aquella data, a pidolar insistentment amb un partit, que està a les antípodes dels seus principis doctrinals de sempre de CiU, de que els hi deixin dos diputats, i que fins ara els hi han fet pam i pipa. Ara el dia 27, veurem si els de la CUP han canviat de parer i no compleixen la seva promesa electoral, “que de cap manera mai investirien amb en Mas, tant per corrupte, com per les retallades socials que  ha fet i des de que ens ha governat”.

Homs va recalcar de que el projecte de “hisenda pròpia”, que recapti tots els impostos  generats a Catalunya, seguirà avançant a mesura de que hi hagi un Govern  que el pugui portar a terme.

Va puntualitzar, que els mandats del Parlament –com la declaració independentista,  anul·lada per el Tribunal  Constitucional-  van dirigits a ”un govern”, que per constituir-se,  requereix abans de la  investidura de un president.

Ah! i va assegurar solemnement, de que quan es disposi de una Hisenda pròpia, a Catalunya, ja s’hauran  acabat i per sempre més, les  retallades, ja que aleshores encara sobraran calés. O sigui i com sempre, els comptes del Gran Capità

Seria veritat “tanta belleza, coneixent i a fons, les mans foradades d’en Mas, quan sempre  s’ha dit de que, val  més boig conegut,  que no pas savi per conèixer.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada