dissabte, 12 de desembre del 2015

2289-XAVIER TRIAS, EX ALCALDE DE BARCELONA, ‘L’ ACONSEGUIDOR’?

Ja que l’ex alcalde de Sant Adrià de Besòs, Jesús Maria Canga,  que havia deixat els seu càrrec  el 14 de juny del 2013 i dues setmanes després, ja va ser anomenat  “Comissionat  del Consorci del Besòs” que promou “suposades” reformes  en el entorn del riu i del Fòrum, però càrrec que fins aleshores  encara ningú n’havia “gaudit”  però es tractava  d’un càrrec de confiança  que l’ex alcalde Trias, reservava per Cangas i amb el “petit” sou de 100.000 euros públics anuals i quines dades, no s’han sabut fins aquesta setmana. Aquest és un exemple més de les anomenades “portes giratòries”, que funcionen a “tutti pleni” en tots els estaments polítics de l’Estat.

Ara be i com  que l’actual alcaldessa Ada Colau,  ha considerat no justificada la retribució, ni el motiu real del invent d’aquest fantasmagòric càrrec, ha decidit acomiadar a l’ex edil, que es materialitzarà  a final de mes.

Per cert de que l’esmentat  Canga, està  imputat  per una presumpta estafa  per prevaricació  i per suposades irregularitats en la concessió  en una zona d’oci nocturn a Sant Adrià.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada