diumenge, 13 de desembre del 2015

2292-AL MOLT HONORABLE ARTUR MAS, LI VAN SORTINT ELS “DRAPETS BRUTS”

Ex treballadors de Infraestructures.cat, abans GISA, donen a conèixer obres públiques “a mesura”, darrera les comissions del 3% i invaliden totalment les declaracions de Mas, que manifesten de que va mentir, quan va assegurar solemnement, de que el sistema actual per tal de controlar la seguretat total en les concessions de les mateixes, eren impecables, ja que no hi podien haver errors ni possibilitats algunes de poder-hi influir.

Tota això ho varen dir, dos dies després  de que la Guardia Civil i per el Cas Petrum,   detingués al tresorer de Convergència i també de la seva Fundació Cat-Dem, Andreu Viloca  i el director general  de Infraestructures.cat, Joan Antoni Rosell, acusats  de prendre part  en el sistema  de comissions il·legals del  3%, i aquest darrer, que malgrat que per aquest motiu  va ser apartat de “forma temporal” de les seves funcions, per el consell d’administració de la empresa pública,  encara continua acudint a reunions.

 Sis empreses,  que varen formar part de concessions de obres públiques, ves quina casualitat,   varen fer donacions però “legals”  -sempre segons la terminologia  habitual d’en Mas-  per un total de 1.6 milions d’euros  a la fundació  Cat-Dem, entre 2008 i 2013.

Optar a una obra pública a Catalunya, requereix un arsenal de documentació, un pressupost mil·limetrat  i mesos d’espera.  Ara be la seva adjudicació, es veu de que és  molt més  senzilla.  Et diuen obertament  quina empresa s’ha d’emportar el concurs, ara be les ordres  per modificar una  oferta, no te la donen  mai per escrit, de  vegades fins i tot de una forma molt més simple com és una fletxa en bolígraf que indicava a quina empresa  tenies de fer, de que  guanyes.

Així ho asseguren tres ex treballadors, que demanen el seu anonimat, de que era el funcionament habitual generalitzat durant dècades, del organisme que centra les investigacions del Cas Petrum, però que també sostenen els investigadors de la Guardia Civil, com de la Fiscalia Anticorrupció.

Trobar gent que les  confirmin totes aquestes martingales, entre ex treballadors afectats  per  dos Expedients de Regulació d’Empleo (ERE) diuen de que és molt fàcil i en canvi és del tot impossible, cosa molt lògica, entre els que encara formen part de la plantilla actual.

Només de pensar, de que aquesta persona que ho ha consentit, és la que ens vol portar la independència de  Catalunya, ja m’esgarrifo.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada