dimarts, 15 de desembre del 2015

2297-UNA INDIRECTA PERÒ BEN DIRECTA, A MARTÍNEZ SISTACH

El nou arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, fins ara Bisbe de Calahorra i La Calzada (Logroño), que per cert i malgrat haver nascut al poble de Cretas de la província de Teruel, parla perfectament el castellà, el català, el francès i l’italià, descarta governar la diòcesis  com a polític, sinó com a pastor, ja que ell assegura de que intentarà unir, en la mesura del possible, a tota la gent i fer una família de germans.

Ha dit, soc ciutadà i com tothom, totes les coses socials i politiques em preocupen, però com a pastor, em sembla de que es molt més important “pastorejar”. No soc el gran Jefe de la tribu, sinó, únicament un servidor de la comunitat cristiana.

Li sembla de que ha notat una acollida favorable a la diòcesis de Barcelona.

Ja ho podeu comprovar fefaentment, un que dona a entendre perfectament quin es el paper real de la Església, que de cap manera i com també hauria de fer el Barça, de no immiscir-se per res en llibres de cavalleria i menys tal com és, i de fa temps, la fastigosa política de una trepa de corruptors, que desgraciadament “gaudim” a Espanya.

PERE PÍ CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada