divendres, 18 de desembre del 2015

2309-LA CUP, CRITICA A JUNTS PEL SI


Per l’ús partidista que fan algunes formacions d’aquest “poti, poti”, sobre la negociació al seu “possible” recolzament a la investidura d’en Mas i va alertar de què informacions  distorsionades o fins i tot falses, poden gravitar sobre un possible acord.


Ells no admeten de cap de les maneres, que es facin declaracions en las que “asseguren”,que s’ha arribat a acords concrets, com el que va fer Oriol Junqeras, de que no descartava una investidura abans de final d’any.

O com quan Quico Homs va assegurar de que a finals d’any tindríem motius de satisfacció al ja haver configurat un “Govern fort”, quan i segons la CUP, la realitat en aquestes conversacions , és molt difícil d’avançar.

I va recordar la CUP una vegada més, que fins el 27 d’aquest mes i en l’Assemblea Nacional que tindrà lloc a Esparraguera, és a on es decidirà, ja que la seva proposta encara és, de una presidència, però alternativa amb en Mas.

I aquesta reacció dels “antisistema”, ha arribat després de què els negociadors per les dues parts, varen estar prop de tres hores reunits en els despatxos del Parlament de Catalunya.

I en la propera reunió a on hi haurà Quico Homs en nom de Democràcia i Llibertat i Gabriel Rufián,  per ’ERC, se hi afegiran els de ANC, o sigui de que, éramos pocos y parió la abuela.

Per cert, el que acaba de declarar Duran Lleida: No reconec amb en Mas, que hagi permès de que la CUP l’ha humiliat.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada