diumenge, 20 de desembre del 2015

2311-LA MALA LLET, DE LA NÚRIA DE GISPERT

Si és aquesta senyora que fins fa poc, va ser la presidenta del Parlament de Catalunya i que va acompanyar amb en Mas, quan el pobre, va tenir d’anar a declarar com a imputat, per la costellada del 9-N al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i que ella es va fotre a plorar com una Magdalena, quan ell per fi, hi entrava.

Doncs a l’assabentar-me del que ha publicat la premsa, he quedat astorat.

La expresidenta del Parlament, fijó varios objetivos de cara al 20-D: que gane DiL; que ERC quede  segunda  y que el lider de Unió, Josep Antoni Duran, no saque  ninguno, un comentario que arrancó una ovación.

Perdoni senyora  Núria, però jo crec i sempre al meu humil criteri, de que  una persona per lo menys ha ser agraïda i si vostè va ser anomenada Presidenta, i per la qual cosa ja te resolta i per sempre més, el seu problema econòmic, com tots els anteriors expresidents i que per aquest simple  motiu els hi ha tocat la grossa de Nadal, ja que a partir d’ara, vostè i com ells, ja gaudeix d’una pensió molt per sobre del salari mínim interprofessional, tinc la seguretat absoluta de que si ho va poder aconseguir, va ser degut únicament,  al ara per vostè tant denigrat seu ex líder, la devia proposar.

I ja diuen de que, de bien nacido, es ser agradecido. Quins personatges més insans que deambulen per la política catalana!

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada