dilluns, 21 de desembre del 2015

2317-EL CONSELLER FELIP PUIG, INTEGRANT DEL “PINYOL” DE CONVERGÈNCIA, VINCULAT COM “ABRELATAS”?

La investigació enviada a l’Audiència Nacional, el vincula en adjudicacions fraudulentes, però com a “presumpte”, en el Cas Manga, per la qual cosa,  apareix en suposades  adjudicacions  de contractes en estaments locals.

Segons l’esmentada investigació, el convergent va actuar suposadament com a “conseguidor” de concesions amanyades, a favor de la societat GRS Arc Local,  administrada per Alexandre Ros, a qui se li imputen 10 tipus de delictes, com suborn, tràfic de influències i blanqueg de capitals, etc..

La unitat de Vigilància Aduanera,  ha advertit de que l’empresari va obtenir i de forma il.lícita, uns beneficis de més de 19 milions  de euros, en municipis, diputacions  i altres institucions de set Comunitats Autónomes. Els agents creuen de que es varen simular concursos, que en realitat ja s’havien arreglat fraudulment, al seu favor.

Dins d’aquest engranatge, les sospites sobre Puig, es concentren en una concesió  a GRS  en el ajuntament de Moià el 2009. També es varen trobar anotacions  de Ros en les que al·ludia al Conseller d’Empresa i Ocupació, com a possible via d’accés  a més localitats. Malgrat tot axò, el dirigent de CDC, encara no hi figura com a “investigat”, la nova paraula segons el PP, que abans se’n deia imputat.

Vigilància Aduanera  esmenta a Puig, com un dels polítics  que va guiar a GRS  a guanyar concursos  dels departaments de Hisenda  i recaudació dels Consistoris, el que es denomina com un “obrellaunes”.

I desprès en Mas, encara ens vol fer creure als babaus de catalans, de que el seu partit esta net de corruptes, quan el seu fundador Jordi Pujol. de tothom es sabut de que hi te a tota la família involucrada, quan hauriem de començar per ell, ja que el seu pare qepr se li va descobrir, de que tenia  molts diners i sense declarar a Liechtenstein  i que ell va “intentar” justificar, de que la que els havia heretat era la seva mare i no pas ell, però se suposa que el dia que la mare li falti, lógicament deuran anar a parar  amb l’esmentat.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada