divendres, 25 de desembre del 2015

2331-LES LLISTES D’ESPERA, SON ”EFECTES COL•LATERALS” DE LA CRISIS

Això es el que ha tingut la barra de declarar l’impresentable Conseller de Salud Boi Ruiz, i encara hi ha afegit i amb  caire optimista i gairebé triomfalista: Assegura de que la sanitat catalana ha resistit “molt be” les retallades.

I tant que si, per què si no de grat, per força,, per què  la xifra retallada des de el 2010 ha estat un 14% o sigui uns 1.500 milions d’euros, després a les llistes de espera, hi han uns 160.000 pacients i a les que encara no han estat diagnosticades, per què esperen la prova tecnològica  complementaria, son uns 200.000 i en canvi tenen les penques els de Junts pel Si, de oferir als de la CUP, que si recolzen la investidura d’en Mas i entre altres fantasmades, aquestes esgarrifoses xifres, es comprometen a reduir-les a la meitat, ara el que no diuen com pensen aconseguir-ho, si fins ara de cap manera ho ha pogut pas fer.

I tant de que els efectes son col·laterals, per què els únics que els patim, som tots els que depenem del pompós Institut Català de la Salud.

Jo i com tots sabeu, de que mai ho he estat ni ho serè de franquista, però del que si que us puc informar és de que quan en plena època franquista l’any 1942, es va crear el Seguro OBLIGATORI d’Enfermetat a on i mitjançant unes cotitzacions, que no ens les varen pas preguntar si hi estàvem conformes, sinó  que les mateixes ja se’ns descomptaven automàticament  del sou, per part de la empresa a on treballaves, però això si, ens varen assegurar de que i al jubilar-nos, tindríem de forma vitalícia i sense tenir de pagar-les, totes les medecines que podéssim necessitar i es de justícia dir de que i en aquest aspecte Franco sempre va complir, ja que fins i tot les Aspirines també hi entraven.

Ara be, ens arriba la tan esperada democràcia i com que amb els nostres impostos i a partir de aleshores, em de mantenir a tantes sangoneres, ai! perdoneu, el que realment volia dir era tants polítics  inútils, a la que ha entrat un nou govern, sigui del PSOE com del PP, i  el primer que se li acudeix al Ministre del ram, es fer revisar quines medecines a partir de aleshores, ja tampoc no hi entraran  i jo mateix  em trobo de que cada any i això que tinc la gran sort de necessitar-ne ben  poques, però de la meva pensió ja en fotem més de 500 euros i a més a més que també  i per què se li devia encendre la bombeta al ministre de Hisenda de UCD, Francisco Fernández Ordóñez, des de aleshores  a tots els pensionistes, se’ns torna a descomptar  l’impost del IRPF, o sigui que son els únics espanyols que el paguem aquest impost dues vegades, la primera  per què ja ho varem fer del nostres sous i dels que varem poder abonar les cotitzacions i ara una altre vegada al percebre la pensió i cap  ni un governant posteriorment,  ha aixecat ni un dit per anular aquesta putada.

I perquè serà que tots els que estan ocupant avui dia càrrecs de responsabilitat en el Govern de la Generalitat d’Artur Mas, a part de ser unes nul·litats totals, tenen unes penques que se les trepitgen?

Cinq anys de Boi Ruiz han trasbalsat la Sanitat Pública catalana. La política sanitaria del govern actual ja es veu quina és: Consisteix en escanyar paulatinament els centres públics i fer-los progressivament més ineficients. Posteriorment, quan ja s’identifiqui “PUBLIC” igual a “INEFICIENT”, i “PRIVAT” com “EFICIENT”, es vendrán els centres públics a grans grups privats amb ánim de lucre, perquè els gestionin. Maquiavèlic, però real.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada