dissabte, 26 de desembre del 2015

2335-EL 'GRAN ÈXIT' DEL PARTIT DE FUTBOL, DE LA SELECCIÓ CATALANA

El  comentarista de TV3, ha assegurat de que hi havia una bona entrada de públic, però així com en els partits del Barça, normalment donen a conèixer la quantitat exacta que hi ha, aquesta vegada,ves per on, ha brillado por su ausencia,

I les càmeres de TV3,  s’han guardat com  d’escaldar-se, de deixar veure vistes panoràmiques  de la part de dalt, però SI i a fons les de  baix especialment.

Efectivament la part de baix del camp no es veia plena del tot, però  poc li faltava, ara tota la part  de dalt, més aviat semblava el que se’n deia abans, un enterro per l’amor de Deu.

Hi he vist una ikurrinya  i en canvi forces banderes estelades i el que no hi podia faltar, un gran rètol que ens han brindat amb insistència TV3  que deia, INDEPENDÈNCIA. 

I a l’hora dels  himnes: El d’Euskadi, no he vist a cap jugador que el cantés i en quan a Els Segadors, aquest ha estat emès amb lletra i tot i sobretot s’ha vist com de tant en tant, és veia  com en Mas el cantava,  i dels jugadors, nomes en Piquè. que es veia com obria una mica els llavis, el Sergi Roberto, igual  i un altre al seu costat, però  que no se pas qui era. Ara tots els altres jugadors, mutis i a la gàbia.

O sigui de que el Barça, que  més  d’una vegada i en aquest aspecte, se li ha vist una mica  el llautó, que en prengui bona nota de que quan siguem independents i malgrat de ser el millor equip del mon, les calderades d’omplir el Camp  Nou i de gom a gom, se li hauran acabat i per sempre  més, i la pela, es la pela.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada