dimarts, 29 de desembre del 2015

2343-A ORIOL PUJOL FERRUSOLA, LI DEMANEN 11 ANYS DE PRESÓ

I 8 mesos, ja que està acusat de tràfic de influències, “cohecho” i falsetat documental en el Cas ITV, i una multa de 1.3 milions d’euros per el ex diputat de CiU, que va  deixar el seu càrrec de nº 2, en el partit liderat per Artur Mas, al estar involucrat en aquest cas  i que posteriorment ja va abandonar la polìtica.

 I a la seva dona Anna Vidal, 5 anys i sis mesos de presó, ja que va cobrar 700.000 euros en comissions enmascarades a travès de serveis inexistents i que facturava al empresari Sergi Alsina, amic del ex dIputat.

Per les seves relacions amb diversos empresaris, es dona per sentat de que hi va haver tràfic de influencies i d’aquí la petició  de 20 mesos de presó  i el pagament de una multa de un milió d’euros, a Josep Tous, ex número dos de la Diputació de Barcelona  i responsable sectatorial  de Industria de CDC.

I per  Sergi Alsina, amic de Oriol Pujol  i que presumptament era el que feia arribar les comissions, li demanen 7 anys i dos mesos de presó, així com  20 mesos de presó  per Sergi Pastor i Ricard Puignou, dos altres empresaris  involucrats en la trama d’amanyar  supostament,  el mapa de estacions de ITVs a Catalunya.

Ja diuen de que la justícia es lenta, però al final es demostra de que, a cada puerco le llega su San Martin.

PERE PÌ CABANES
San Hipolit de Voltregà    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada