dimecres, 30 de desembre del 2015

2347-DE DINERS PER LES AMBAIXADES, SOBRETOT QUE NO EN FALTIN

Que en va tenir de raó  l’Iceta, quan per la cara li va fotre amb en Mas i en ple Parlament, de que havia estat el pitjor president de la Generalitat que havíem “gaudit” fins avui dia,  perquè es veu de que per ell ja es com una obsessió, de que no hi han diners per poder pagar a les farmàcies, ara per les Ambaixades i que jo sempre he demostrat de que no serveixen per res, tret d’afavorir encara més, el seu ego, per aquestes sempre ni han i encara en volen estrenar moltes més.

Doncs el Consell Executiu  ha acordat prorrogar el programa de recolzament  a la acció de la Generalitat fins el desembre del 2016, amb l’objectiu  de garantir una política internacional coherent, transversal i coordinada  entre els Departaments  d’Assumptes Exteriors, com personal de altres àrees de la Generalitat. Però, es pot saber on és l’inútil de’n Montoro, aquell que, segons ell, no li deixaría gastar ni 1 euro més a en Mas en temes sobiranistes? que pagaríen els Proveïdors de la Generalitat des de Madrid? que li farien justificar totes les despeses de la Generalitat? Doncs aquí teniu als del Govern Central. Una mica de ploricó d’en Mas, i baixada de pantalons total de Montoro i de Rajoy. En Mas torna a nedar en l’abundància i ja us puc fer una profecía a tir segur: aquest Desembre, si les ha de pagar la Generalitat, tampoc cobraràn les farmàcies! Però, és clar, segons el govern de Madrid “en Mas encara no ha fet res per encausar-lo”. Doncs la incitació a la secessió i el despilfarro de diners públics, es veu que ja no són delictes. Jo els enviaría a tots a General Òptica i que es féssin mirar la vista. Ara després de festes inclòs els faràn rebaixes! Ah! I un minúscul 47% de favorables a la secessió, no els faculta per atribuir-se cap mandat “del poble” per a tirar endavant cap procés, i molt menys cap a una independència. Però l’Artur Mas ja ha demostrat sobradament per activa i per passiva de que no és res més que un dèspota que no atén a res ni a ningú més que a la seva pròpia voluntat. I Madrid, mirant-se-ho i deixant-lo fer, que ja semblen tenir prou feina entre ells per a veure quí mana.

També ha tornat a recalcar de que ell de cap manera, no renunciarà a ser candidat a la presidència de la Generalitat i que la CUP no pot canviar al president,  (cosa que ha fet fins ara de intentar-ho)  i adverteix  molt solemnement, de que, sense ell, el procés sobiranista “descarrilarà”. Però no caerà  esta breva!

Però, no us ho creieu pas: el procés sobiranista, sense l’Artur Mas i el seu timó, ni tan sols no descarrilarà, sino que amb Artur Mas, acabarà en una via morta. I això, potser passarà tant amb en Mas com sense ell. I si no, al tiempo.

Pobre home, tant important encara es creu de que és?

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada