dimecres, 30 de desembre del 2015

2349-EL DIA 10 DE FEBRER, TOTA LA FAMILIA PUJOL A DECLARAR COM “IMPUTADA”

Perdoneu, volia dir com investigada, ja que segons el PP, s’ha canviat una paraula per l’altra, però que al final volen dir el mateix.

Doncs han estat ja citats oficialment, per el Jutge de la Mata de la Audiència Nacional, per què es veu de que ell de cap manera li han fet empassar, de que la important deixa o herència que tenien a Andorra i sense declarar, no podien procedir de l’avi Pujol i tal com ens volia engatussar l’Ex Molt Honorable, ja que sempre i segons investigacions fetes per el mateix jutge i les dades facilitades per el Banc Andorrà, fins i tot i en un sol dia hi va anar el Junior, a fer una imposició en efectiu de més de un milió d’euros, i els moviments dels seus comptes, no son assimilables  a una activitat legal, sinó de que tots aquests diners, creu, de que han estat aconseguits de una forma totalment il·lícita.

Ara be i per tranquil·litat de tots, els mils de milions d’euros, que se’ls  suposa que disposen, mai en veurem pas ni cinc, ja que es pot assegurar de que la majoria els tenen dipositats a l’estranger i en paradisos fiscals.

A veure quan per fi sortirà una llei, que no permeti sortir de la presó a tota persona condemnada per corrupte, fins que hagi retornat tots els diners, que ens hagi robat als  espanyols. Ah! I de la seva butxaca. Res d’acudir a saquejar encara més les arques públiques, com sol ser costum els nostres dies, per exemple en el cas del tresorer de CDC Andreu Viloca, imputat pel cas 3%, al que l’Audiencia de Tarragona li exigía dipositar una fiança de 250.000€ per sortir de la presó de Quatre Camins. Doncs... qui creieu que va pagar aquesta fiança? El senyor Viloca? No sigueu innocents! La varen pagar les arques de la Generalitat, amb els calés dels catalans. Per això no tenim “el dret a decidir” els catalans! Ni ens ho pregunten si ho trobem bé o no! Ells, dictatorialment, a la seva. Cada vegada trobo que l’Artur Mas s’assembla més a aquell que va arribar a ser president de l’Estat Espanyol, que es deia Alejandro Lerroux, president també d’un Partit anomenat Radical, quina ideología li trobo moltes semblances amb els de Democràcia i Llibertat.

PERE PÍ  CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada