diumenge, 3 de gener del 2016

2356-EL RIDÍCUL, ELEVAT A LA CINQUENA POTÈNCIA

Per què i sempre al  meu humil criteri, de que ja es el curull dels despropòsits, de que i ja en el segle XXI, es reuneixen 70 persones en una escola de Barcelona, per tal d’ estar 24 horas en dejuni, ja que només podran prendre aigua, per reclamar als 72 diputats independentistes que varen sortir a les urnes del 27-S, prenguin un acord “sòlid” que marqui  el camí envers a una república catalana indpendent, o sigui que 70 persones, això si, carregades de bona fe i amb sacs de dormir, estoretes  i nombrósos jocs de taula, fins i tot amb una guitarra ho varen decidir, que ens volen fer combregar a tots els catalans amb les seves rodes de molí, quan tots sabem de que aquest acord, malauradament, es impossible d’aconseguir, ja que només ens el podria donar el Govern Central de Madrid i que fins ara i que sigui del color que sigui sempre han assegurat, de que mai ho faran, tal com els seus dirigents ho han afirmat, doncs de cap manera tampoc ho permet la Constitució Espanyola, aprovada per majoria absoluta i amb un 90% a Catalunya i que es va aprovar, el 31 d’octubre  del 1978, per les Corts Espanyoles.

Entre els participants, però  només a tíitol personal,  hi havien membres de la ANC, encara que aquesta entitat, diuen que  s’ha desvinculat  de la protesta.

En canvi els 70 tancats, consideren de que dejunar, es un acte de dignitat  personal i nacional per tal de donar un toc d’atenció  a les forces sobiranistes, ja que s’estant agotant els terminis i no s’ha avança, ja que el límit per la investidura és fins el 9 de gener i que volen recollir el  clamor  de molts independentistes, que veuen  que no hi ha un govern sòlid i qualifiquen de coincidència,  de que aquesta acció de protesta  sigui el mateix dia que els de la CUP, havíen de decidir sobre el  Si o el No,  envers a la investidura d’en Mas que, al final, ha resultat que NO.

És dir, que lo de la República Catalana Independent, qui ho tingui al cap, més val que s’ho posi als peus perquè, res de res. O és que encara els independentistes no se’n volen assabentar? I és que, com va dir el dimissionari de la CUP, el clarivident Xavier Monge, del que ja vàrem parlar uns articles abans en aquest mateix Blog, el sr. Artur Mas no ha estat mai més que el major venedor de fum que ha tingut Catalunya, i el seu “procés” no és més que una colosal enganyifa que no porta enlloc. Això sí, cada vegada comença a veure’s més clar que els del grup de Junts pel Si, i altres, que encara defensen les paranoiques tesis sobiranistes d’en Mas, el que realment estàn fent és defensar les poltrones que ocupen en els càrrecs públics de la Generalitat, i altres organismes depenents, per fer lo impossible per no perdre’ls i seguir vivint dels impostos dels ciutdans el màxim de temps possible a tota costa i peti qui peti, menys el lider perquè, caigut ell, els demés saben que caurien com les fitxes del dòmino. És una extensió d’aquella “paràbola” que va explicar l’ex molt honorable Jordi Pujol, quan va anar al Parlament, dient que, “si en una branca hi ha molts nius d’ocellets, i cau la branca, també cauen tots els niuets...”, encara que ell es refería a una altra cosa.

Esperem que, per a que d’una vegada es pugui fer fora l’Artur Mas de seva poltrona i de la política catalana, no sigui necessàri que sobre el poble de Catalunya caiguin 10 plagues com les d’Egipte!

Quina manera de perdre el temps  i també d’anar a fer els  ninots.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada