dimecres, 6 de gener del 2016

2364-ARTUR MAS, HA MENTIT

Cosa que després de tot, de cap manera ens ha d’estranyar gens ni mica, si és el que ell sempre ens ha fet i des de què, desgraciadament per els catalans, ens governa, doncs en la patètica roda de premsa de dimarts dia 5, que  mès aviat semblava un DVD, pero ja ratllat, s’ha cansat i cansat de repetir-nos el mateix i ves per on i quina casualitat, que  aquesta vegada no ha donat la culpa a Madrid, sinó exclusivamet a la CUP i amb el seu ego habitual, ens volia fer beure a galet amb la seva obsessió, fins i tot malaltisa i ens volia engatussar, de que si ell no encapçalava  ni dirigía  el “procés”, el mateix descarrilarà.

He sentit com deia i un munt de vegades, de que els de la  CUP l’havien  decepcionat, doncs li havien demostrat la seva manca de visió de país, per què Junts pel Si, que se jo les vegades que segons ell, els hi havien fet un munt d’ofertes i a totes,  sempre les hi havien  rebutjat amb un NO, cosa que la Anna Gabriel, dirigent de la CUP en aquests moments molt més digna de confiança que no pas Artur Mas,  l’ha desmentit del tot, doncs ha assegurat que la única cosa que i des de el primer dia, ja els hi varen recalcar, i que fins i tot  constava en el seu programa electoral, de que la CUP,  mai recolzarien la investidura d’en  Mas.

O sigui que ves si n’era de fàcil i ja en la primera reunió d’arribar a un acord, i que era senzillament de que en Mas, demostrant la seva visió de país, només tenia  de deixar pas a un altre candidat a la investidura com a president de la Generalitat, per què si es que ell que ha anat de derrota amb derrota i quan a la primera ja va perdre 12 escons, si hagués tingut tant sols un xic de dignitat i no voler aferrar-se a la poltrona, com una sangonera o una paparra, ja tenia d’haver dimitit, i muerto el perro, se acabó la rabia.

Ja diuen de que costa menys d’atrapar a un  mentider, que no pas a un coix. A més, no sé on veu el sr. Mas  que els ciutadans li vulguin atorgar la confiança de quatre anys més de presidència, quan l’únic que ha fet des que la va ocupar, ha estat despilfarrar diners, retallar els serveis públics dels ciutadans, que abans teníen, i quan encara no había arribat al poder a Madrid Mariano Rajoy, per donar-li l’excusa per fer-ho, i despedir a molta gent sense contemplacions (càrrecs no polítics ni de “confiança”, és clar), augmentant l’atur a Catalunya, quan no n’hi havía cap necessitat.(metges interins, per exemple), tancar CAPS, suprimir llits d’Hospitals, etc. etc. Senyor Mas: la majoría dels catalans el volen fora de la Generalitat. Què és el que no vol entendre? Per això els ciutadans no li han donat cap majoría, ni menys mandat, perquè es perpetui en el poder. I la CUP ho ha sabut explicar ben clar en poques paraules, entenedores per a tothom, menys per a vostè... o potser massa clar que ho ha vist! No hi està d’acord? Ho entenem. Però aquesta institució anomenada Generalitat de Catalunya només ha tingut en quasi 40 anys, un sol president que es mereixès aquest nom, i va ser Josep Tarradellas. Després d’ell, tot ha anat rodolant cap el precipici i la inmundicia. Un viatge pel que no feien falta alforges. Els catalans estem molt pitjor ara que durant la Transició. I tot gràcies a la mediocritat de la classe política posterior que hem patit, de la que vostè en forma part. Com a resum: Vàgise’n d’una vegada, senyor Mas, i no ens emprenyi més als catalans. Deixi pas a una altra gent més eficaç que resolgui els nostres problèmes com cal, i no que els deixin aparcats i se n’inventin de nous, que ningú els ha demanat, encara que potser per a vostè siguin més fàcils de resoldre.O és que potser té por de que, una vegada fora vostè, un altre es posi a investigar en què s’ha rebentat els nostres diners, ho trobi, i vostè passi a engrossar la inacabable llista de “pressumptes”, acabant als tribunals, com el seu ex honorable mentor i valedor.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada