divendres, 8 de gener del 2016

2370-ELS CEMENTIRIS, ESTANT PLENS DE PERSONES IMPRESCINDIBLES

I entre aquestes, segur de que el que s’emportaria el primer premi seria el nostre Artur Mas, doncs ja ha assegurat una i mil vegades, de que si el procés no l’encapçala ell, s’estimbarà, per què mira si n’arriba a fer-ne de declaracions patètiques en aquets sentit, que a mi més aviat em fa llàstima, per la seva obsessió en voler intentar conservar la seva canongia actual.

Doncs fins i tot ha ofert a Oriol Junqueras de que ERC, que formi part del seu govern en funcions, però que el mateix ja ha refusat ràpidament i l’ha titllada aquesta descabellada oferta, de un frau  democràtic.  

Mas i abans de la reunió de la tarda del dijous entre Junts pel Si  i la CUP,  es va citar  amb tots els seus diputats durant dues hores, però de seguida va poder comprovar que no hi havia cap canvi a la vista  i ell de cap manera vol deixar pas  a un  altre dirigent i el vet dels antisistema  no deixa marge de maniobra.

Ara a la trobada, si que va deixar entreveure algunes novetats llampants i es de que i per primera vegada, alguns diputats de ERC e independents, que varen formar part de la llista de Junts pel Si,  varen invitar al president a apartar-se, per tal de poder salvar el procés. La  CUP va deixar clar  que està disposada a recolzar la investidura,  però de un altre dirigent que no sigui en Mas  i ERC ja està passant de les simples insinuacions, als suggeriments  cada vegada més  directes.

De rebot Mas, cada vegada  busca més implicar a ERC amb una segona edició de Junts pel Si, però cada cop ho te més difícil, degut a la mala experiència del resultat de les eleccions del 27-S, que de 72 escons que tenien abans de les eleccions, entre CiU i ERC, es va tenir de conformar -ell que amb un excés d’optimisme anava per els 100 escons- en aquest  només  amb  62. i gat escaldat, però Convergència insisteix, doncs es creu de que presentant-se així, li permetria  poder tapar  el seus casos de corrupció, però es veu de que  ERC, no vol caure més en les maniobres de Mas.

Mas assegura que de cap manera està aferrat a la cadira, però en canvi be vol ser de nou el candidat, i a la nit i a la seva TV com es TV3, va dir i sense ni immutar-se: El problema no soc jo, el problema no es Artur Mas, va repetir  i sense variar ni una engruna, quan tots sabem, menys ell,  que si ell fes un pas enrere, immediatament la CUP recolzaria a un nou candidat.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada