dissabte, 9 de gener del 2016

2375-ASSUMIR EL FRACÀS

Ara el que impera es demonitzar la CUP. Censurar-los fins a limits insospitats. I, fins i tot, em- prar contra ells paraules gruixu- des, agressives i malsonants. Artur Mas no s'ha quedat enrere i carrega tintes contra la meitat dels seus membres. Quan en realitat, la CUP no ha estat culpable de res. Ha actuat amb coherència fins al final, impossibilitant la investidura de Mas com a president.

Com volen que un partit as- sembleari i antisistema -com la CUP- aprovi la política econòmica portada a terme en el decurs de la legislatura, presidida per Mas? Retallades a la classe mitjana. Deixar de banda les prioritats socials. I, finançar, alhora, despeses milionàries en qüestions identi- tàries, ambaixades i noves estruc- tures d'Estat...

Els culpables d'aquest fracàs no son la CUP precisament. Atès que el president en funcions bé podia haver-se estalviat trepitjar linies vermelles, reiterats flirtejos amb la CUP i abaixar-se els pan­talons. A més d'oferir-los la lluna i el cel amb concessions perilloses per tal de ser investit presi­dent. En definitiva, perdre la dignitat. I ara el president en fun­cions els desprestigia d'una manera frontal. Com han canviat les tornes d'aquest relat...!

CARMEN VILLAR

Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada