dissabte, 9 de gener del 2016

2376-ÚLTIMA HORA, LA NOVA INTRIGA PALATINA PER INVESTIR ARTUR MAS

Escoltat avui (9/01/2016) a Catalunya Radio: “Carme Forcadell proposa, de cara a les properes eleccions catalanes del més de Març, que es torni a presentar Junts X Si però, a més dels actuals partits formants de la coalició, afegir-hi els de la meitat de la CUP favorables a investir Artur Mas”.

Aquest és el joc de còm entenen la Democràcia els sobiranistes: La voluntat del poble només es tindrà en compte, sempre i quan sigui favorable a les tesis dels polítics sobiranistes. En cas contrari, si no els és favorable la voluntat majoritària del poble, es tornaràn a repetir les convocatòries electorals, modificant les regles del joc (eleccions “en clau” sobiranista, etc.) i les formacions polítiques participants posant, treient i canviant gent, fins a l’infinit, o fins que els resultats es conformin a la voluntat dels polítics sobiranistes, en el present cas, la investidura, sí o sí, d’Artur Mas.

És clar que, d’aquesta manera, els de Junts X Sí és quasi segur que, com que només els hi mancàven 2 vots per a poder investir Artur Mas, els tinguin de sobres. I la voluntat majoritària del poble no partidari del “procés”, sería altra vegada burlada per les “intrigues palatines (palaciegas)” del Palau de la Generalitat. Ja ho van dir que ells, els sobiranistes, no obeïrien cap Llei que no els fós favorable a ells.

Indecent. Francament indecent.

JORDI PI SOLSONA

(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada