divendres, 15 de gener del 2016

2397-QUI AVISA NO ES TRAÏDOR

Diuen que han anomenat a Raül Romeva, un dels dos homes  i una dona, forts i  que son els tres únics que estant sota només del  president de la Generalitat i apart de pagar-li, per los servicios prestados, ha estat anomenat com un dels tres vicepresidents, i com encarregat especialment, dels assumptes exteriors del Govern de la Generalitat, per tal d’aprofitar la seva gran experiència, de quan va ser eurodiputat per el seu antic partit polític IC-V, fins que va fer pam i pìpa al seu líder Joan Herrera, quan li va prometre solemnement, de que ell mai seria de cap més partit i be va escoltar els cants de sirena dels de, Junts pel Si.

En canvi he llegit a 8TV, de que un deia: així, ara l’ensenyaran a aprendre el que no va fer quan era eurodiputat.

Be doncs i des de la Comunitat Europea, ja han donat a conèixier en un seu comunicat -que mès clar l’aigua- a on asseguren de que com que Catalunya forma part de Espanya i com que Espanya es membre de l’esmentada Comunitat, la Constitució espanyola es legalment vigent i també europea.  I a buen entendedor........

O sigui de que si en Romeva vol anar a explicar sopars de a duro, amb les seves veritats, del problema català, em dona la impressiò, de que solament hi anirà a fer els  ninots.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada