dimarts, 19 de gener del 2016

2405-EL 3% VA SERVIR PER FINANÇAR ALGUNS GRUPS INDEPENDENTISTES

La Guardia Civil, ha detectat  pagaments  per 2.2 milions d’euros a Òmnium Cultural, -aquells sectaris que tenen en la seva llista negre, per tal de NO adjudicar-li el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes a Josep Pla, en canvi per mi i sempre però al meu modest criteri,  el millor escriptor catala habido y por haber-  i a altres tres fundacions  afins a Convergència, aquells que sempre treuen pit sobre la Llei de Transparència, doncs per exemple l’empresa Copìsa l’any passat, va ingressar, a favor de CDC, 75.000 en dos xecs.

O sigui de que  la presumpta trama  del pago de comissions  per adjudicació  d’obra pública a Catalunya, més coneguda com el cas del 3%, comença a afectar a les Entitats que més han batallat  per fomentar l’independentisme.

Per exemple  en aquest document de la Guardia Civil, hi apareixen 40.000 euros  que la empresa Teyco i una de les seves societats, varen entregar  entre 2008 i 2009  a la fundació de la principal entitat soberanista, Ómnium Cultural, que tots sabem  que en els darrers anys ha organitzat  molts actes en pro de la independència, mobilitzant a milers de persones i que segons “males llengues asseguren ”, de que ja li va permetre comprar la seva seu, el 2003.

I les altres Fundacións de CDC, a part de CatDem, com son  Fòrum Barcelona i Fundaciò Nous Catalans, també en varen rebre de “donacions” d’aquestes empreses, malgrat de que les mateixes i declarades a l’Agència Tributaria,  es consideren legals, com sempre ens havia  assegurat en Mas.  Que és exactament el que sempre havia dit el meu avi: De què feta la llei, feta la trampa!.

També el Grup Soler, una altre constructora investigada, va entregar 639.000 euros entre  2008 i 2014  a aquestes Fundacions.

Jo només de pensar de que tota aquesta trepa, son els que ens volen portar a la independència de Catalunya,  ja m’esgarrifo.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada