divendres, 29 de gener del 2016

2427-ALGUNES NOTICIES INTERESSANTS

Repsol perdrà 1.200 milions d’euros per la caiguda del petroli.  A  mi em sembla que de perdre, res de res, el que farà únicament, crec de que serà,  deixar de guanyar-los.

Una milicia finlandesa, patrulla els carrers del pais contra  els “invasors musulmans”, doncs manifesten de que  “l’Islam,  mai s’ha volgut adaptar a cap lloc a on han “aterrat”  i  només comporten que problemes. Un exemple de que no van als països a integrar-se el tenim aquí mateix a Manlleu, encara que és l’únic lloc. Doncs no fa pas gaire que una comissió de musulmans amb un imam al cap, vàren anar a veure l’alcalde per demanar-li que tanqués la piscina municipal dos dies a la setmana, perquè s’hi podéssin banyar les dones musulmanes, ja que les seves costums no les hi permetíen banyar-se amb altre gent. Amb molt bon criteri, l’alcalde els hi va dir que no podía ser, i no es va fer. Això és un botó de mostra de la seva “voluntat d’adaptació als usos i costums del país d’acollida”. Primer, les seves costums al davant de tot. Ells van a la seva, sempre hi ha anat i sempre hi aniràn. Ara bé, proveu vosaltres d’anar al seus països d’origen i demaneu el mateix, i veureu què us diuen. Ells sempre han de tenir tractes de favor especials. Després es queixen de que a Europa no els volen i diuen que és perquè els europeus són racistes.

Ho veurem mai això a Espanya? Qui lo sa.

El president del PP de Valencia Alfonso Rus, investigat  en la  “operació Taula” ha estat deixat en llibertat provisional, sota una fiança de 2  milions d’euros.

Segur que la feina seria seva, si tingués de demostrar de com, si tota la vida ha viscut només que de la política, li hagi pogut permetre estalviar aquesta gran fortuna, que hagi pogut pagar a “toca teja”, aquesta fiança multimilionaria.

PERE PÍ CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada