dijous, 4 de febrer del 2016

2441-A CADA GORRINO, LE LLEGA SU SAN MARTÍN

L’Audiència investiga a la ANC per sedició. El jutge ordena a la policia,  que indagui  si l’entitat va impulsar el presumpte delicte i la Fiscalia sospita dels municipis que varen recolzar la desconnexió el 9-N, ja que tant la Assemblea Nacional Catalana (ANC), com  la Associació de Municipis per la Independència (AMI),  com la Associació Catalana de Municipis (ACM), estant en el punt de mira de l’Audiència  Nacional.

El Jutge Ismael  Moreno, ha ordenat a la Policia Nacional, Guardia Civil i Mossos d’Esquadra,  que les investiguin per tal de determinar si varen ser impulsors i promotors  de l’adhesió de  dotzenes d’ajuntaments catalans, a la declaració independentista  aprovada per el Parlament de Catalunya el 9-N i quin cost publicitari,  pagat per el govern de la Generalitat, pujava a 813.000 euros.

És la primera vegada que un jutge de l’Audiència Nacional, demana investigar a aquestes organitzacions, per els delictes de sedició  i rebel·lió, que la Fiscalia que dirigeix Javier Zaragoza,  considera que podrien haver comés  els municipis que varen subscriure  la declaració,  anul·lada prèviament per el Tribunal Constitucional.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada