divendres, 12 de febrer del 2016

2467-ORIOL JUNQUERAS, JA ES DESMARCA DEL FITXATGE DE JOSEP ANTONI ROSELL

L’ex director  general d’Infraestructures.cat -abans Gisa- doncs assegura de que va ser Mas, el que el va reubicar, dins de la Conselleria d’Economia, malgrat haver estat detingut el 21 d’octubre del 2015  per la Guardia Civil, a l’estar investigat per el cas de les comissions irregulars percebudes del 3% i en benefici de Convergència per el jutjat de El Vendrell, i després encara blasonaran i ens parlaran i també ens voldran fer creure i beure a galet, de que son  els reis de la transparència.

Junqueras afegeix, que ara de cap manera el pot pas acomiadar, per què aleshores  podria ser denunciat per “acomiadament improcedent” i que les decisions sobre l’actual esmentat “treballador”, es varen prendre abans de la presa de possessió del actual govern de la Generalitat, o sigui quan el govern d’en Mas encara estava només que “en funcions”.

Ara el curiós del cas, es de que el  mateix ja cobrava el 2013, 139.500 euros, un sou  superior al del ex president de la Generalitat Artur Mas, ja que  només en cobrava 136.500, però que ja era i de domini públic, el polític  amb  el sou més elevat de tot el mon.........i part del estranger.

En canvi Carles Puigdemont, que segurament es deu haver aplicat l’augment que ens han fet a tots els pensionistes del 0,25%, resulta que en cobra 140.000.

Aleshores i a la vista d’aquests sous, que es poden considerar com de una veritable disbauxa i que per poder pagar-los cada mes, segur de que mai ha existit cap problema, no ens ha d’estranyar  gens ni mica als catalans, de que la  Generalitat sempre  plori per  no tenir diners  i de que i per culpa de Madrid,  pateixi d¡’“asfixia econòmica”.

Total, que la Generalitat va avançant ràpidament, no cap a la independència, sinó a assemblar-se cada vegada més, a las “Cuevas de Luis Candelas”.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada