dijous, 10 de març del 2016

2539-LA CEBA SOBRE EL REFERÈNDUM

A  mi potser més  aviat em fan gràcia, o potser seria millor dir pena, es amb la insistència  que els independentistes, un  dia si l’altre també,  reclamen un referèndum a Catalunya, doncs es veu de que i malgrat les eleccions, des de la xarlotada del 9-N del 2014, que per cert al final ha estat la tomba  del somiatruites d’en Mas,  no s’han assabentat de res.

Per què aquell dia varen votar a favor del SI, 1.600.000 Catalans i entre tots varen votar uns 2.200.000 i en  canvi el cens de votants a Catalunya, es de 6.628.531 votants.

 A les eleccions autonòmiques, avançades per un capritxet d’en Mas, del  27-J i a on en Mas estava “segur” d’aconseguir els 100 diputats,  es va trobar de que  Junts pel Si  es varen tenir de conformar-se només amb 62 diputats i que junt amb els 10 de la CUP, fan els 72 que ja tenien abans d’aquestes eleccions entre ERC i CiU

I varen venir les eleccions generals del 27-D que ja va ser el desastre,  ERC 9 diputats i Democràcia i Llibertat, el succedani de Convergència, 8, el resultat més pobre de tota la seva historia i a on  es va  demostrar fefaentment de que el Quico Homs, es un líder de pacotilla.

I en una enquesta del més de juny passat, va sortir el 50% NO a la independència i el 43% SI, i el 7% No sabe no contesta,.

I encara volen un referèndum i fer gastar més diners dels  nostres impostos i tot plegat per res, quan a Catalunya, encara tenim tantes mancances de caràcter social, però  ells “dale que te oegoª, que quan siguem independents viurem al país de les meravelles, ells potser si, però  els ciutadans de a peu, com ara, o segurament que pitjor.

Toqueu de peus a terra i baixeu de la vostre torre de ivori i, sobretot, deixeu de despilfarrar els diners dels catalans en els vostres hobbys!

Encara nocessiten més referèndums? Els partidaris de la independencia de Catalunya, es comptin, com es comptin, i es calculin els percentatges com es calculin, són sempre MENYS DE 2.000.000. Amb això n’haurien de tenir prou i deixar-se de perdre el temps. Que és que no saben còm resoldre els problèmes reals de Catalunya, que s’han de dedicar a crear-ne de nous? Cada vegada tenim pitjor classe política. Ara manen a Catalunya polítics de 3ª Divisió, sino de 4ª Regional, i així ens va.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada