dissabte, 5 de març del 2016

2526-LA CUP DEIXA EN EVIDÈNCIA, LA DEBILITAT DEL GOVERN

Doncs malgrat la seguretat que va donar en Mas amb en  Cuní a 8TV, abans de les eleccions autonòmiques del 27-S, de que tenia el 100% de probabilitats en que tornaria a sortir elegit president de la Generalitat, ja es va poder comprovar que no varen parar fins que se’l varen treure de sobre i ara la CUP va a la seva.

O sigui de que Junts pel Si, ha perdut la seva primera votació al Parlament  després de trencar-se l’acord inicial, sobre  revertir la privatització  de la Empresa  Aigües Ter Llobregat (ATLL) ja que la CUP va  sumar els seus vots als de la oposició,.per la qual cosa es varen quedar sols els 62 diputats.

 Segons el diputat del PSC Jordi Terrades, els tribunals mai han donat la raó a la Generalitat, sobre  aquesta barroera jurídica, d’aquesta privatització  doncs ja hi han tres sentencies del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya   en  que es declara nul, tot el procés  d’adjudicació  i que per aquest motiu, ara la Generalitat hauria d’indemnitzar  a Acciona amb 1.200 milions o més,  segons va afirmar Oriol Junqueras.

I de on pot  treure ara aquesta xifra, que al seu dia va cobrar la Generalitat, si sempre va i de fa temps, amb  una ma al davant i un altre al darrera?

PERE PI CABANE

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada