dijous, 10 de març del 2016

2538-LA MALA EDUCIÓ DE L’ADA COLAU

Ja que va aprofitar  el  núvol que la envoltàven  de focs i flashos, per demostrar el seu rebuig i va desairar una altre vegada al Exèrcit. Va dir a dos militars i per la cara, ja saps de que nosaltres preferim com ajuntament, que no hi hagi presencia militar al Saló  i de que i per la qual cosa,  de que no eren benvinguts  al Saló d’Ensenyament, ja que ella creu de que s’han de separar els espais va explicar  la Colau als militars sense ni amb ganes de dissimular  el seu malestar al veure a l’Exèrcit  en un certamen dedicat a promociona els estudis  post obligatoris   a Catalunya. En canvi els dos responsables de l’estand  per la seva part,  varen  respondre de manera cordial  al retret de l’alcaldessa.

Trompada que va arribar fins el propi Ministeri de Defensa  que va demanar a la ex activista  respecte per les Forces Armades, ja que les mateixes son una garantia en gran part dels drets i llibertats de tots es espanyols, al ser una opció  acadèmica  i de desenvolupament professional com una altra qualsevol. Però això són conceptes massa elevats, es veu, per a les facultats cognitives de l’alcaldessa.

Que ho fa de que tota la darrera fornada d’esquerristes de via estreta, tots porten el mateix estudi, la seva manca total de educació.

Jo encara recordo i en la darrera mili que vaig haver de fer amb l’exèrcit franquista del 1941 al 1945, després de la guerra incivil 1936/1939, de que a les classes de “teòrica”, una de les coses que sempre ens matxucaven era de que, en todo  momento, uno ha de demostrar la educación que ha recibido  i tota aquesta trepa de modals, res de res.

Sempre al meu modest criteri, però  ella particularment  pot tenir més  o menys simpatia per unes persones, ara be i com alcaldessa de Barcelona, ha de tenir el mateix respecte i forma de comportar-se, ja que va amb el seu sou del càrrec, de que te de comportar-se amb tots iguals amb els que viuen a Barcelona. Un pot pensar el que vulgui en el pla personal, però quan s’ocupa un càrrec, pel que cobra molt més que el que pretenía cobrar el ja ex alcalde de Girona, s’ha d’anar en linia amb les obligacions i protocols d’aquest. En cas contrari, el que dóna a veure és que no entén res i que el càrrec li vé gros, com li ha ocorregut a l’alcaldessa Colau en aquesta ocasió.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada