divendres, 11 de març del 2016

2541-UN QUE JA BAIXA DEL ASE

El que acaba de declarar .l’Artur  Mas: No  crec de que Catalunya es pugui independitzar  de Espanya en 16 mesos,  però que es preparin les estructures d’Estat per ser independents però mai per ser-ho. Aleshores dic jo i pregunto:  i per què serviran  les despeses fetes en  tots aquests brindis al sol i demana de que CDC  no sigui estrictament independentista i després ve l’amenaça: i de cap manera descarta  tornar.

I per primera vegada va apostar de que ell no sigui  el candidat a la presidència de la Generalitat  i implantar llistes obertes i primàries en el partit.  O sigui de que i en aquets sentit,  que no pensa tornar a ser candidat, però tampoc ho descarta, tot serà  segons  les circumstancies del país que  ja ho determinaran, per què i en aquest moment no es pas la seva aspiració, ni de lluny.

Senyala que la CDC del futur, no deuria de definir-se com estrictament independentista, sinó sobiranista,  perquè els que volen que Catalunya  pugui tenir un estat independent,, després es pugui associar d’alguna manera, a un altre Estat espanyol dins de la seva sobirania. O sigui, embolica que fa fort.

I com  que la CUP va trencar la unitat de vot amb Junts pel Si, sobre la gestió de les Aigües del Ter-Llobregat, ell ja ha assegurat de que quan un govern estable perd votacions al Parlament, ell ja vigilarà  als de la CUP, per tal de que compleixin lo pactat

I com que ja coneix el pelatge  de l’estat Espanyol, no descarta i per lo del 9-N, que acabi en un procés judicial, com a mínim un judici, malgrat de que  ell està segur de que la lògica seria arxivar la causa.

També va declarar solemnement, amb en Cuni a 8TV, de que ell tenia el 100% de possibilitats de que a les eleccions autonòmiques del  27-J, tornaria a sortir com a president de la Generalitat, cosa que ho varen impedir els de la CUP:

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada