dilluns, 14 de març del 2016

2548-CARLES PUIGDEMONT, S’APROPIA DE LA CAPUTXINADA

Doncs ara busca inútils paral·lelismes amb el procés independentista, en el 50 aniversari de la mateixa, quan aquell acte va ser única i exclusivament un tancament dels estudiants en un Convent del Caputxins de Sarrià  i que ha passat  a la història com un fet dels incipients moviments estudiantils d’aquella Espanya dels anys 1960 i en plena època  franquista i a on només imperava el SEU, com a sindicat estudiantil oficial.

Segons Puigdemont  ha assegurat,  de que la història i la caputxinada en particular,  proven de que no hi ha  cap repressió, ni violència física, verbal, jurídica  o política que pugui evitar el desig de la majoria.

Com es coneix de que Puigdemont i degut a l’edat, doncs dubto de que encara hagués nascut,  no hi  va poder prendre part, per què  aleshores hauria pogut comptar fefaentment, els milions  d’estudiants que segons ell, hi varen prendre part i hauria pogut comprovar de que aquell acte no tenia res a veure amb l’independentisme com ara ens vol vendre la burra el nostre inefable president de la Generalitat.

La caputxinada va ser l’Assemblea Constituent  del Sindicat Democràtic  d’Estudiants de la Universitat  de Barcelona durant el franquisme i res més i per molt que vulgui tergiversar la història, no hi ha més cera que la que crema. Ho deu haver llegit d’aquell tal Jordi Bilbeny, el de l’Institut Nova Historia, que pontifica que Colom, Hernán Cortés, Santa Teresa de Jesús i d’altres, tots ells eren catalans. Senyor, Senyor,... tenim uns polítics de 3ª Regional!

PERE P+I CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada