dissabte, 19 de març del 2016

2560-LA CATALUNYA QUE HA DEIXAT ARTUR MAS. I ENCARA VOL TORNAR A PRESENTAR-SE, EL MOLT BARRUT!

SANITAT
Llistes d’espera
Pilar Navarro
Barcelona
¿Per què una ciutadana de 70 anys, després de cotitzar tota la seva vida, va al seu metge de capçalera per uns mals horribles d’esquena, la doctora li dóna el volant per al traumatóleg i li programen la visita per a l’l1 de gener del 2017? M’agradaria que els nostres polítics s’oblidessin de tant d’assessor i de despeses supeflues i amb els diners que ens estalviaríem es contractessin més metges especialistes. Pel que jo veig, la crisi només afecta el ciutadà çorrent; als politics, que no els treguin el cotxe oficial, les dietes i els viatges, per no parlar de les pensions que ells mateix os s’assignen.
Esperar una habitació
Albert Martín
Barcelona
El 14 de març, després de néixer la nostra filla cap a la una de la matinada a l’hospital de la Vall d’Hebron, ens van informar que no hi havia llits lliures a planta i que calia esperar una alta per tenir-ne. El más curiós és que totes les pacients dels pant oris estaven en la mateixa situació. Hi havia pacients esperant 11k per donar a llum mentre aquells llits estaven ocupats per dones en disposició de pujar a planta. A les 12 hores ens van dir que ja hi havia una habitació, peró al cap de deu minuts l’hi van donar a una altra persona. A les 15 hores ens van donar una habitació, aixó sí, amb una pacient amb deu acompanyants que cridaven i donaven cops a les deu de la nit, amb la meva dona convalescent i sense haver dormit en 48 hores.

DISCAPACITATS
Retallada en les ajudes
Antonio Vidal
Barcelona
La CUP presumeix d’estar al costat dels més desafavorits com manters i okupes, peró no té la mateixa consid eració amb els discapacitats. Amb els seus socis deJunts pel Si ha votat al Parlamenten contra de la derogació de la llei que obliga els discapacitats a pagar-se les residéncies i les atencions que puguin necessitar per la seva discapacitat. La Generalitat s’apropiarà dels ingressos d’aquestes persones i els deixará mensualment 150 euros perquè es costegin les despeses de vestit, calçat, higien e, oci i més. Entre el que prediquen i el que fan lii va un bon tros. Aquest a és la Catalunya que estan construint aquests dos partits.


 Cartes dels lectors a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA del 19/03/2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada