diumenge, 27 de març del 2016

2583-I COM ENS HO FAREM QUAN SIGUEM INDEPENDENTS?

Doncs l’Estat Central, ja controla  el 60%  del deute de la Generalitat. El FLA  i el Pla de Pagament a Proveïdors, duplica el volum en mans de Madrid ja que el govern central es creditor  de 43.343 milions d’euros  de la comunitat autonòma catalana.

L’Estat i amb nomès dos anys, ja ha duplicat el deute que posseix de la Generalitat  ja que al tancament del 2013, l’Estat era titular  de 21.725 milions d’euros, quan al acabar el 2015 ja ho era de  de 43.343 i el deute total de la Generaliat al final del  esmentat any era de 72.274 milions d’euros i tot això se’ns ho va reventar en Mas, amb els seus esperits de  grandesa de imitador de Moisés.

I el 6 de març passat, l’Administració catalana ja va demanar un nou prèstec de 7.520 milions a compte de la ediciò d’aquest any del Fons de Liquiditat Autonòmica, per la qual cosa l’Estat, tornarà a reforçar notablement al llarg del 2016 del paper que exerceix com a principal  creditor de la Generalitat catalana.

O sigui de que gràcies a aquest i que segons l’Iceta ha estat el pitjor president de la Generalitat que hem “gaudit”, tenim entrampades no se pas quantes generacions venideres, per si algun dia s’han de tornar aquests calés.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada