dilluns, 28 de març del 2016

2584-UDC, ARA VOLEN DESENTERRAR UN MORT?

Per què  Unió, crida a reconstruir  el centre polític  de Catalunya, quan ja vaig dir fa dies de que actualment i de feia temps de que no representaven a ningú, quan per fi s’ha sabut de que entre tot Catalunya només tenen uns 4.000 militants i pensar  de que el seu ex líder Duran Lleida, semblava el Rei del Mambo, sobretot en les seves estades a la suite que tenia llogada tot l’any, quan era el portaveu de CiU al Congrés dels Diputats, a l’Hotel Palace de Madrid.

Ja que la situació  que travessa actualment Unió Democràtica de Catalunya,  es difícil no solament  per els mals resultats obtinguts en les dues darreres eleccions  que s’han presentat desprès del trencament de CiU, que els han expulsat del arc parlamentari tant de Catalunya com a Madrid.

Les seves finances han fet fallida, hi els han obligat  a un esforç sense precedents  per reajustar la estructura i  aconseguir liquiditat.

Tal com estant les coses, Unió ha fet una crida als moderats, sobretot als que discrepen del pacte CDC-ERC i la CUP, per tal de que s’obrin a un possible centre polític catalanista que torni a tenir pes.

Certament la sagnia  que ha experimentat CDC des de que va apostar  per el camí que no va enlloc del independentisme  i tal com s’ha demostrat fefaentment en les posteriors eleccions, que en cadascuna hi ha perdut un llençol i en la darrera fins i tot una flassada, dona fe de la orfandat de molts ciutadans que no creuen en la seva refundació que vol portar a terme, el somiatruites d’en  Mas.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada