divendres, 1 d’abril del 2016

2595-UNA ALTRA, QUE HAURIA DE PREDICAR AMB L’EXEMPLE

La presidenta de la Diputació de Barcelona Mercé Conesa, diu que està disposada a assumir el risc personal i pagar l’impost del IRPF dels quasi 5.000 treballadors que depenen d’ella, a la Hisenda catalana i no a la espanyola .

Si ho fa, Conesa  desobeirà  la llei i posarà en risc  als empleats de la Diputació, ja que  cada contribuent  té el deure personal  de complir amb el fisc i exposar-se  a sancions per un  eventual impagament  dels seus impostos al Fisc estatal.

Oblida la senyora Conesa,  de que  els diners son dels treballadors  i no pas seus i va evitar concretar el grau de d’aquests informes, ni  va pas aclarir quan i com  es deixarà de transferir el IRPF dels treballadors de la Diputació a Hisenda . Ho farem quan correspongui, però el compromìs està  en peu.

Genio y figura!

Realment, el Govern de Madrid és el colmo de la estupidesa. En lloc de sancionar als que promouen les mesures de desobediència (els polítics catalans), contra els que no s’atreveixen, no sabem ben bé per què, proposen perseguir i sancionar als afectats, els quals no poden fer-hi absolutament res, ja que l’IRPF els hi vé descomptat pel pagador, que el pot ingressar o no a on vulgui. Tot i així, Madrid opta per la “vía fàcil i injusta” de castigar a les víctimes (el poble) i es deixa que els malfactors (els politics) es vagin inflant de prepotència i cada vegada la fàcin més grossa, al veure que els de Madrid els hi tenen por. Com més anem, més ens assemblem al Congo, i menys a Europa.


PERE Pí CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada